2777
2789

کم محبت میکنه ،رانندس وقتی میره واسه بار خیلی کم زنگ میزنه شاید روزی ی بار،اهل تولد بازیو گل خریدنو غیره نیست بهمم پول خرجی نمیده ی کم خسیسه،فقط موقه ی نیازش بهم محبت میکنه،وقتی ازش ناراحتم معذرت خواهی نمیکنه یا از دلم درنمیاره ناراحتیو،کلا شخصیتش درونگراس اهل زدنو حرفای زشت نیست کم حرفم هست،من دیگه گیج شدم با این رفتاراش  حس میکنم دوسم نداره😭😔

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
اگه دوستت نداشت تورو به عنوان همسر و مادر بچه هاش انتخاب نمی‌کرد

ازدواجمون اینجوری بود که اون عاشقم بود ولی من نمیخواستمش ،انگار الان برعکس شده😔

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اصلا اینطوری نیست اونم دوستت داره صدرصد

پس چرا ابراز نمیکنه،میگم تو مثلا اون موقه ها عاشقم بودی پس چی شد میگه نمیدونستم اخلاقت اینقد تنده میگه با اخلاقت دوس داشتنم از بین رفته ،غیر مستقیمو با خنده اینارو میگفت ولی معنیه حرفاش اینا میشد

پس چرا ابراز نمیکنه،میگم تو مثلا اون موقه ها عاشقم بودی پس چی شد میگه نمیدونستم اخلاقت اینقد تنده می ...

خب ببین خودش داره میگه اخلاقتو درست کن خب یکم خوش اخلاق تر رفتار کن غر نزن ب قولی دلبری کن😂

برای رسیدن به هدفم یه صلوات بفرستین لطفاً♥️

خب ببین خودش داره میگه اخلاقتو درست کن خب یکم خوش اخلاق تر رفتار کن غر نزن ب قولی دلبری کن😂

آخه هر چقد اخلاقمو خوب میکنمو پیگیرشم بیشتر ازم دورمیشه ولی تا بی محلی میکنم میفته دنبالم