یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم همه ما ب نوعی تو زندگیمون مشکل داریم و بیشتر بخاطر خودمون و احتیاج ب محبت دیگران داشتنه بنظرم باید روی خودمون کار کنیم ک نیازی ب دیگران نداشته باشیم و بخاطر رفتاراشون ناراحت نشیم
عزیزم همه ما ب نوعی تو زندگیمون مشکل داریم و بیشتر بخاطر خودمون و احتیاج ب محبت دیگران داشتنه بنظرم ...
دقیقا من موفق ترین آدما رو دیدم از نزدیک هر چقدر تو زندگی حرفه ایشون موفق بودن تو زندگی شخصیشون پر از مشکل بودن، هیچ دلی بی غم نیست عزیزم، همه آدما یه وقتایی انقدر کم میارن که دوست ندارن ادامه بدن، حست طبیعیه ولی ببین چیا تو زندگی داری که از داشتنشون خوشحالی؟ بچه هات؟ و...
از مبارزه با موجها دست میکشی آن لحظه که بفهمی تو خودت اقیانوسی
آخی، بچه هات چند سالشونه؟؟ حتما همسرت باهات همدل نیست کی این همه روت فشاره😔
۲۴و۱۸و ۱۰ سال
مشکل اصلی همسرمه گیر های الکی میده جلوی بچه ها و حتی خانواده هامون بهم توهین میکنه میگه تو دهنتو ببند حرف نزن اینقدر اینو گفته که دیگه هیچکس بهم احترام نمیزاره