2777
2789
بیمه نیستن؟بستگی داره کدوم شهر و چه بیمارستانی عمل کنن

واقعا اگه بچه منم 20سال دیگه بگه چرا منو دنیااوردی چی بگم 😕خودم هیچوقت به زبان نیاوردم اما بیشتراوقات توذهنم میگفتم این حرفو

❤ 
تهران  بیمارستان مدرس

من پدرم عمل کرد بقیه الله چون بیمه بود هزینه نداشت ولی یکی از فامیلا عمل کرد خصوصی ۱۸ تومن ...

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینه عمل پروستات چقدره؟ بابای نامزدم میخواد عمل کنه گفتن۸،میلیون

عزیزم بستگی به بیمه و بیمارستانش داره که خصوصی باشه یا دولتی بیمه تکمیلی هست!؟

😬😬😬😬

من تنهام همسرمسرکاره.خونه پدرم بودم بعدازشام به برادرم گفتم رسوندم خونه الانم مثل چی پشیمونم.ازبس همه جا توی نت حرف از تظاهرات و شورش و جنگ و زلزله و این چیزاس واقعا خیلی ترسیدم

بیمه تکمیلی نمیدونم چیه ولی بنده خداهاندارن 

بیمه ی تکمیلی بعنی کل هزینه رو بیمه میده شما پولی پرداخت نمیکنی ولی اگه بیمه نیستن هزینش بالاست دیگه چون تقریبا یه هفته ده روز هم بیمارستان میمونن..بستگی به عملش هم داره که باز باشه یا بسته

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
اها ندارن بیمه پروستات هست

همون پروستات دو نوع عمل داره ..اگه زیاد بزرگ نشده باشه بسته عمل میکنن یعنی با لیرز ..ولی اگه خیلی بزرگ شده باشه عملش بازه که یه هفته ده روز هم نگه میدارن ..