2777
2789
اره

عزیزم یه دکتر هست به اسم محمد رضا نوروزی ارولوژیسته بگو یه ویزیت بره پیشش تشخیصش عالیه بیمارستان مدرس گفتی مگه اونجا دولتی نیست 

😬😬😬😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخواد بچه دار بشم.یه پسر دارم.دلم یه دختر میخواد.کسی دکتری میشناسه بشه با تغذیه کمک کنه

دختر دار شدن كاري نداره كه سه روز قبل تخمك گذاريت اقدام كن تا اسپرم پسر تو واژنت از بين بره و فقط اسپرم دختر واسه لقاح وجود داشته باشه

من شیرازم حدود یه ساعت پیشم زلزله اومد

شوهرم بخاطر پا درد رفته خونه مامانم چون خونه خودمون پله داره

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو هستم،،،

من شیرازم حدود یه ساعت پیشم زلزله اومد شوهرم بخاطر پا درد رفته خونه مامانم چون خونه خودمون پله داره

شوهر منم اومده شهر شما داداشم هم اونجاس گفت شوهرت نیومده زلزله آورد با خودش

😬😬😬😬
شوهر منم اومده شهر شما داداشم هم اونجاس گفت شوهرت نیومده زلزله آورد با خودش

راست میگه پس ره‌آورد شوهر شما بوده

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو هستم،،،