2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بتونی ۱۶ ساعت هم فستینگ باشی ۸ ساعت ازاد هم برات عالیه چون خیلی اضاف وزن نداری

مثلا ۸ شب تا ۱۲ ظهر فردا چیزی نخوری

بعد از ۱۲ ظهر تا ۸ شب ازادی اما خیلی با رعایت کامل غذایی

چند وقت گرفتی و کاهش ۸کیلو داشتی سم زداییت چوری بود؟؟

۲۰ روز اما بینش فاصله هم داشتم سم زدایی هم داشتم تلخی دهان و برفک روی زبون اما چون مدتش خیلی طولانی نبود بینش فاصله بود سم زدایی به طور کامل انجام نشد اما در همین حدشم برای من خیلی تاثیر گذار و خوب بود

چجوری تحمل میکنی.....من واسه کولونوسکپی یک روز فقط سوپ خوردم فرداش فقط اب خوردم فقط اب......به حدی ب ...

درست میگی عزیزم خیلی سخته اولش منم مثل شما بودم

برای بار اولی که این رژیمو گرفتم ۳ روزه رفتم ۲۴ ساعت اول تو خودم میپیچیدم یه جورایی بیقرار بودم خلاصه حال عجیبی داشتم جالبه اینکه بیشتر از اینکه گرسنگی منو اذیت کنه ذهنم فکرم منو آزار میداد روز دوم بهتر از روز اول بودم روز سوم خیلی بهتر بودم دیگه برام جا افتاده بود عادی شده بود

درست میگی عزیزم خیلی سخته اولش منم مثل شما بودمبرای بار اولی که این رژیمو گرفتم ۳ روزه رفتم ۲۴ ساعت ...

سلام عزیزم. امیدوارم پیاممو ببینی 

میخواستم بدونم پوستت شل نشد ؟ من شروع کردم و میخوام ۱۰ کیلو کم کنم و الان روز سومم