2777
2789
فقط غذای سبگ اونم بعد ساعتها گرسنگی مثلا ۳ روز ۴ روز بعدش یه مقدار سوپ ۵ ساعت استراحت دوباره شروع می ...

اصلا مگه میشه نکن با خودت این کارو بخدا داغون میشی غذا بخور خیلی کم ورزش کن اوکی میشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن استارتر دوست من با همین رژیم ۲روز رفت کما خدا رحم کرد بهش

برای همین اول ازت پرسیدم که مطمئن بشم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
اصلا مگه میشه نکن با خودت این کارو بخدا داغون میشی غذا بخور خیلی کم ورزش کن اوکی میشی

باور کن همه راه هارو رفتم تنها راهی بود که نتیجه گرفتم بخدا اونقد سالمم احساس خوبی دارم دقیق بر عکس تصورات همه

نکن استارتر دوست من با همین رژیم ۲روز رفت کما خدا رحم کرد بهشبرای همین اول ازت پرسیدم که مطمئن بشم

اره میدونم اطلاعات کامل دارم کلی تحقیق کردم اجازه نمیدم قتدم بیوقته هر لحطه احساس کنم اب ولرم با عسل قاطی میکنم میخورم قندمو کنترل میکنم 

میشه در مورد سوپ و آب درمانیت توضیح بدی

الان ۱۲ شب شروع کردم تا هر چند ساعتی که بتونم هیچ چیز جامدی نمیخورم فقط آب میخورم همینطور ادامه میدم تا هر چند ساعتی که بتونم ادامه میدم مثلا تا ۶۰ ساعت دوام میارم بعدش احساس میکنم دیگه بیشتر از این نمیتونم یه سوپ سبک آماده میکنم میخورم یه ۴-۵ ساعت به بدنم استراحت میدم اگه دوست داشتم آبمیوه طبیعی میخورم دوباره ادامه میدم 

خداروشکر تا الان نه همه چی خوبه اونقدر خوب لاغر شدم انگیزه پیدا کردم که اینو فعلا ادامه بدم

منم از فردا شروع میمنم چجوری جلو گشنگیتونو میگرفتین

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان ۱۲ شب شروع کردم تا هر چند ساعتی که بتونم هیچ چیز جامدی نمیخورم فقط آب میخورم همینطور ادامه میدم ...

تا ۲۰ روز یکماه خیلی عاااالی وزن کم میکنی

البته من اینجوری پیش میرم شما میتونین رژیم آب درمانی ۱ روزه بگیرین و۱ روز کامل به بدنت استراحت بدی به شرط اینکه تویه اون روز آزاد غذای سالم و سبک و کالری شماری بخوری

فقط تا میتونی اب بخور معدتو با اب پر کن چای و دمنوشم میتونی استفاده کنی واسه اینکه قتدت پایین نیاد اب ولرم با عسل بخور هر لحظه هم احساس کردی دیگه نمیتونی غذای سبک اماده کن بخور. اصلا به بدنت فشار نیار از ساعت های کم شروع کن تا معدت آروم اروم جمع بشه

تو این یه ماه هر کی منو دیده تعجب کرده میگه تو چکار کردی اینقد خوب لاغر شدی بخدا اونقد روحیه گرفتم اصلا معدم کوچیک شده بخامم نمیتونم غذا زیاد بخورم

تو این یه ماه هر کی منو دیده تعجب کرده میگه تو چکار کردی اینقد خوب لاغر شدی بخدا اونقد روحیه گرفتم ا ...

دعا کن منم بتونم تنبلی دارم و بچه میخوام

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40