2777
2789
عنوان

لقی کشکک زانو

662 بازدید | 25 پست

سلام

من ی مدت طولانی هست زانو درد دارم هر چی غضروف ساز زیر نظر دکتر خوردم خوب نشدم. چند وقت پیش رفتم ماساژ زانومو ک اومد ماساژ بده گفت وای چرا لقی کشکک زانو داری!😐کشکک زانوم براحتی ب سمت چپ و راست میره. کسی هست این مشکلو داشته باشه و این مورد باعث زانو دردش باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مننننباید چند بار بازو بسته کنم برگرده جاشدردم میکنه ،چیکارش کردی؟

من هنوز کاریش نکردم تازه متوجه شدم از ی ارتوپد خوب وقت گرفتم ۲۱ اسفند ک برم ببینم چی میگه. ارتوپد قبلیم گفت نرمی غضروف داری انقد گلوکزامین خوردم ک مردم ب فنا رفت و خوب نشد ک نشد. الان وضع زانوهام خیلی خرابه اصلا تا نمیشه

شما دنبال درمان نبودین؟

والا من از بچگی این مشکل داشتم اون موقع که خانواده م پیگیر نبودن .وقتیم شوهر کردم یکی دوبار دکتر رفتم گفتن که نباید فشار بهش بیارم و یه سری ورزش هست مخصوص تقویت عضلات زانو و مکمل باید مصرف کنی .یه مدت گرفتم خوردم بهتر شدم 

ولی مجبورشدم برم سر زمین مردم کارگری 

دوباره بدتر شد و نتونستم دکترم برم دیگه الان یه مدت خونه نشین شدم هزینه درمان و اینارو ندارم

والا من از بچگی این مشکل داشتم اون موقع که خانواده م پیگیر نبودن .وقتیم شوهر کردم یکی دوبار دکتر رفت ...

منم بیشتر تو خونه هستم نمیتونم زیاد راه برم واقن انگار ی میخ داغ میکنن نو زانوم. خب شمام غضروف ساز بخورین. گرچه من خوردم بی فایده

خیلی غضروف ساز خوردم اما فایده نداشته ۶ ماه خوردم

خواهر .کشکک زانو زمان بره دوره درمانش .درکنار این غضروف ساز ها ورزش هم بکن اگه میتونی آب درمانی هم برو .خیلی تاثیر داره 

غضروف سازی که خوردین چی بود؟

خواهر .کشکک زانو زمان بره دوره درمانش .درکنار این غضروف ساز ها ورزش هم بکن اگه میتونی آب درمانی هم ب ...

ای داد بیداد خدا بدادم برسه. گلوکزامین نکستایل. معدمم خیلی خراب کرده

باشه عزیزم مرسیمن که دانشگاهم چن طبقست و آسانسور نداره چی بگم

آخی عزیزم واقن سخته. حالا من ی ارتوپد خیلی عالی هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی هس وقت گرفتم برم ببینم چی میگه نتیجه رو بهت خبر میدم. اگر یادمم رفت بهم پیام بده یادآوری کن