2777
2789
عنوان

خانم های خوش سلیقه فقط...

549 بازدید | 43 پست

لطفا نظرتون رو بگید

برای تولد دخترم میخوام سالاد الوبه،کیک،مبوه،ژله بذارم

برای تژئین میوه ها هم مبخوام براشون کلاه تولددرست کنم

نظرتون رو بگید

ایده ای هم اگه دارید خوشحال میشم بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو لیوان درست نکن جام بگیر توش ازین ماهی ها هم ننداز چند رنگ درست کن

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
تو لیوان درست نکن جام بگیر توش ازین ماهی ها هم ننداز چند رنگ درست کن

جام های کوجک؟دستی هستن؟ یعنی منظورم اینه مثل لیوان ۶ تایی ان؟

اره بهتره،نباید قیمت زیادی داشته باشه،درسته؟

جام های کوجک؟دستی هستن؟ یعنی منظورم اینه مثل لیوان ۶ تایی ان؟ اره بهتره،نباید قیمت زیادی داشته باشه ...

اره عزیزم یکبار مصرفن هر بسته ۱۲ تا دونه داره 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
نظرتون درباره بادکنکهای هلیوم چیه؟ شنبدم خطر دارن درسته؟ یا اگه بترکن صدای خیلی زیادی دارن؟

هلیوم خوبه اما خیلی گرون در میاد حداقل قیمتش ۵ تومن 

با توجه به تم تولد گیفت واسه بچه ها تهیه کن که یادگار بمونه