2777
2789

سلام بچه ها خوبید ؟ 

میخوام موهای مامانم رو بلوند بکنم،موهاشون ۹۰درصد سفیدی داره و با رنگ‌های قهوه ای و اینا رنگ شده ،الان چند سانت ریشه دراورده ،چجوری باید موهاشون رو به پایه ۱۰تقریبا برسونم؟

به چه جراتی میخوای اینکارو کنی عزیزدلم؟اونم پایه ۱۰ که آرایشگرشم میسوزونه

جدا از سوختگی مو خطرناکم هست خدایی نکرده ممکنه رگ‌های سر آسیب ببینه

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موهاشونو اول شونه بزنید بعد به چهار قسمت تقسیم کن لایه های نازک بردار پودر دکلره سفید رو که با اکسیدان ۹درصد ترکیب کردی رو بزار رو موهاشون هواست به موهاش باشه هی چک‌کن موهاش کش نیاد این خیلی مهمه.بعد بستگی به موهاش داره چقد طول بکشه به پایه های بالا برسه

به چه جراتی میخوای اینکارو کنی عزیزدلم؟اونم پایه ۱۰ که آرایشگرشم میسوزونهجدا از سوختگی مو خطرناکم هس ...

سلام عزیزم خوبید؟قبلا دو سه بار این کار رو براشون انجام دادم و خوب شده منتها آنقدر سفیدی نداشته موهاش 

یه چیزایی سر در میارم اونقدرا هم ناشی نیستم الان فقط میخوام مطمین بشم

واقعا خطرناکه؟منم خودم واسه خودم انجام میدم

اره عزیزم

دور از جون مورد مرگ و سوختگی زیاد بوده سرچ کن 

چون مواد دکلره میتونه پوست سرو بسوزونه و به رگ‌های سر آسیب برسونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
موهاشونو اول شونه بزنید بعد به چهار قسمت تقسیم کن لایه های نازک بردار پودر دکلره سفید رو که با اکسید ...

ممنون عزیزم

ریشه های که سفید هستن رو چیکار کنم ،؟همزمان با ساقه ها  مواد دکلره بزنم؟تغییر رنگ موهای سفید توی روند دکلره به چه صورت هست ؟

سلام عزیزم خوبید؟قبلا دو سه بار این کار رو براشون انجام دادم و خوب شده منتها آنقدر سفیدی نداشته موها ...

عزیزم سرچ کن فیلماشو ببین تو یوتیوپ هست، اینجوری بهتر متوجه میشب

ولی موی نود درصد سفید رنگدونه نداره با رنگ معمولی هم میتونه روشن روشن شه

اگه تحمل میکنه موهاش بلند شه رو اون سفیدا میتونی رنگ دوازده طبیعی + سه صفر بزاری

موهاش بلوند بلوند میشه عین پایه ده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزمریشه های که سفید هستن رو چیکار کنم ،؟همزمان با ساقه ها مواد دکلره بزنم؟تغییر رنگ موهای س ...

موهای سفید آسیب پذیر تر هستن ریشه هارو بزار آخر سر انجام بده ولی روند دکلره خیلی زمان بره ها حسابی خسته میکنه آدمو برید سالن بهتره

ممنون عزیزمریشه های که سفید هستن رو چیکار کنم ،؟همزمان با ساقه ها مواد دکلره بزنم؟تغییر رنگ موهای س ...

عزیزم کلا ریشه مو چون به کف سر نزدیکه و گردش خون گرمش میکنه زودتر به پایه میرسه

کلا ریشه مو رو باید نیم ساعت آخر مواد زد،حالا چون سفیدم هست شما یه ربع اخر مواد بزن یعنی ساقه به پایه هشت رسید بعد مواد بزن ریشه رو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم کلا ریشه مو چون به کف سر نزدیکه و گردش خون گرمش میکنه زودتر به پایه میرسهکلا ریشه مو رو باید ن ...

ممنون عزیزم

روند تغییر رنگ موی سفید توی انجام دکلره چجوری هست ؟

همونطور سفید میمونه ؟

ممنون عزیزمروند تغییر رنگ موی سفید توی انجام دکلره چجوری هست ؟همونطور سفید میمونه ؟

اره عزیزم

چون دکلره رنگدونه‌ها رو از مو خارج میکنه تا مو به زردی و بعد به سفیدی که همون پایه دهه برسه

موی سفید که رنگدونه نداره بخواد خارج شه

برای همین میگم اگه میتونه تحمل کنه بلند شه که با رنگ بلوندش کنی

برای موی سفید رنگ گزینه‌ی بهتریه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزمچون دکلره رنگدونه‌ها رو از مو خارج میکنه تا مو به زردی و بعد به سفیدی که همون پایه دهه برسه ...

عزیزم ممنون ک جواب میدی و کمکم کنی

یه سوال دیگه ازت داشتم

اگر بخوام همین مویی ک توضیح داذم ک با رنگ های قهوه ای نسکافه ای رنگ شده و ریشه هم سفیده ،همین مو رو بخوام هایلات بکنم که زمینه قهوه ای طور باشه و لایت های روشن ،باید چه کاری انجام بدم و از کجا شروع کنم ؟

عزیزم ممنون ک جواب میدی و کمکم کنییه سوال دیگه ازت داشتماگر بخوام همین مویی ک توضیح داذم ک با رنگ ها ...

خواهش میکنم عزیزم

اگه رنگ ساقه رو دوست داره، همون رنگ ساقه رو روی قسمت ریشه هم که دراومده بزار. اگرم که میخوای رنگشو عوض کنی اول رنگو بزار رو ساقه بعد نیم ساعت بزار رو ریشه، در کل واسه لایت بهتره زمینه رو خیلی روشن نکنی که لایتا به چشم بیاد.

بعد که رنگ زمینه رو گذاشتی شستی خشک کردی، مو رو با لایه‌های یکی درمیون جدا کن و تو فویل مواد زنی کن، اگه فیلماشو ببینی بهتر متوجه میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40