یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم اول از همه خیلی ها ممکنه ۱۷ -۱۸ ساعت درد بکشی و مجبور به سزارین بشی دردش وحشتناکه دروغه محضه هرگز مثل اول نمیشه واژن هر چقدر هم که زیبایی کار کنه دکتر
منم طالب طبیعیم چون خواهرشوهرم که طبیعی زایمان کرد باهمه اون شرایط که گفته بودن رعایت کرد راحت و بدون زخم زایمان کرد و دو سه روز بعد سرپا بود و کاراشو میکرد
خیلی لاغره الان برگشته به وضعیت قبل و میگه فرقی نکرده
درد وحشتناکیه برگردم عقب هرگز اینکارو نمیکردم به جهنم که شکمم پاره میشد هنوز40سالم نشده افتادگی رحم ...
من ۲۷ سالمه افتادگی دارم 😑
خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم
دردش زیاده خب ولی بعدش خیلی ادم سبک و راحته مخصوصا شکم اول، من همونجا تو بیمارستان تنها رفتم حموم و به خودم رسیدم و لباس تازه پوشیدم حتی بچمم حموم کردم خودم، شکل اون ناحیه کاملا بستگی به نحوه ی بخیه زدن و تبحر پزشکت داره اگه خوب بزنه هیچی نمیشه