2777
2789
عنوان

خانمایی که تجربه زایمان طبیعی داشتین لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 31 پست

همه چیز ب بدنت و شانست بستگی داره عزیزم

هستن ادمایی ک بدترین خاطراتو از طبیعی دارن و خیلیا هم براشون عالی بوده ،  معاینه کنن ببین لگنت چطوره، اگه لگنت عالی باشه زایمان و روند زایمان برات راحتر سپری میشه ولی خب مسائل دیگم هست، سر بچه اومده باشه پایین، بافت بدنت جوری نباشه ک خیلی دچار پارگی بشی و‌‌.‌‌... نمیشه یه نسخه واحد برا همه پیچید ک طبیعی عالیه یا سزارین عالیه

درد وحشتناکیه برگردم عقب هرگز اینکارو نمیکردم به جهنم که شکمم پاره میشد هنوز40سالم نشده افتادگی رحم ...

مادر منم افتادگی رحم و مثانه داره کلا هم سزارین بوده ، افتادگی از عوارض خود بارداریه ن نوع زایمان

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر منم افتادگی رحم و مثانه داره کلا هم سزارین بوده ، افتادگی از عوارض خود بارداریه ن نوع زایمان

لاقل فقط شکم از فرم میفته😉

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من راضی بودم بچه اولم یکم سختتر بود و کلا ده روز اذیت شدم بچه دومم خیلی راحت بود دنیا اومد نفهمیدم دکتر هنوز بخیه نزده بلند شدم گفتم برم تموم شد 😂😂دکترم گفت بگیر بخواب هنوز بخیه نزدم چه عجله ای داری فرداش مرخص شدم از بیمارستان اومدم پریدم تو حموم بعدشم که اومدم رفتم تو آشپزخونه به مامانم گفتم یه کاریم بده من انجام بدم 

با حرص می‌گفت برو دراز بکش خونواده پدرش الان ببینن داری سرحال راه میری چشمت میزنن 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

اگر تشخیص پزشکت درست باشه و فرم لگن و بدنت برای طبیعی مناسب باشه مطمین باش اصلا برای چنین فرایند طبیعی که برای بدن ما وجود داره اذیت نخواهی شد 

من مامای خصوصی داشتم، بیمارستان خصوصی با پرسنل و نرس واقعا خوب رفتم و  لگنم مناسب بود هیچ مشکلی هم بعد زایمان از نظر عوارض و افتادگی و درد و شکل ظاهری و … نداشتم و بابت این مسایل هست که راضیم و اگر برگردم عقب حتما دوباره طبیعی رو انتخاب میکنم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اگر تشخیص پزشکت درست باشه و فرم لگن و بدنت برای طبیعی مناسب باشه مطمین باش اصلا برای چنین فرایند طبی ...

تو موقعیتش ادم استرس اینو نداره ک چندسانت شده یا ضربان قلب بچه افت نکنه یا اون ناحیه مثل قبل میشه با وجود بخیه و بالاخره یه انسان متولد میشه

این چیزا فکرمو درگیر کرده

همه چیز ب بدنت و شانست بستگی داره عزیزمهستن ادمایی ک بدترین خاطراتو از طبیعی دارن و خیلیا هم براشون ...

من الان هفته سی هستم دکترم میگه خودت انتخاب کن

خودش کی باید معاینه کنه برای تشخیص نوع سزارین ؟ 

اول اینکه برو خصوصی دوم دردش وحشتناکه سوم بیدردی بگیر خیر درد هست تا چند روز اول و اینکه کار نکنی به ...

یعنی با وجود بی حسی بازم اون درد وحشتناکش هست ؟

تو موقعیتش ادم استرس اینو نداره ک چندسانت شده یا ضربان قلب بچه افت نکنه یا اون ناحیه مثل قبل میشه با ...

برای ضربان چند دقیقه یکبار چک میکنن پس نگرانی نداره 

اگر مامای خصوصی بگیری و بیمارستان خوب باشه اینقدر نرمش خاص، ورزش روی توپ و ماساژ و… میگیری که اصلا نمیفهمی زمان چطوری میگذره ، و یکدفعه میبینی بهت میگه فول شد 

من اون لحظه تنها چیزی که برام مهم بود دیدن روی ماه بچم و سلامتی اش بود نه اینکه قراره اون ناحیه بعدا که شکلی بشه 

پس این افکار رو بریز دور 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.