2777
2789

خیلی استرس دارم و می خوام تا کنکور چله بگیریم 

می تونم تلاش لازمه 

علاوه برا تلاش و سعی و ... را میگم 

چه دعا ،سوره، یا ذکری بگم 

چیزی که شما واقعا باهاش حاجت روا شدید بگید بهم لطفا.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماتلاشتو بکن نذر کن بعد کنکور انجام بدی

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

خودت مقایسه کن عزیزم

همون تایمی که شما داری سوره میخونی رقیبت داره تست زیست میزنه

کی برد میکنه بنظرت؟ خدا خدای همه هست و به اونی کمک میکنه که بیشتر تلاش کرده

و نور بر تاریکی پیروز است...🦁☀️

درس بخون ، درس بخون ، بازم درس بخون آخرم به خدا توکل کن و برو سر کنکور 

خدا چیزی که با زحمت و تلاش بهت میده با دعا و راز و نیاز  نمیده

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
دارم تلاش میکنم ولی دوست دارم کنارش هم ختم بگیرم

چله زیارت عاشورا به شهید نوید  صفری  و  یوسف قربانی  خیلی جوابه 💚

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

دارم تلاش میکنم ولی دوست دارم کنارش هم ختم بگیرم

حالا امشبو ول کن از فردا محکم بگیر بخون به این فکر کن رقیبات دارن میخونن ولی تو بیکار نشستی

🎀💅🏻 I'm just a girl                           دختر ریزه میزه 160 سانتی🧚🏻‍♀️🎀                               شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

کاش کسی بود به نیت من میخواند بعداز کنکور منم براش میخوندم و جبران میکردم انشالله خیرش بده

من به خدا خودمم برداشتم حاجت رواشدم ولی هنوز نخوندم وگرنه میخوندم واستون ولی ۴۰ تا نذرکنید بعد کنکور بخونید چله نباشه همینطوری ۴۰ تا نذر کن راحتتره