2777
2789

سنندجی هستم ولی هزینه هتلو نمیدونم 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون زیاده؟؟؟

فک نکنم اخه بستگی داره چه هتلی بری . هتل ابیدر میدان اصلی شهر میدان ازادی فک کنم اون قیمتش خوب باشه ولی هتل شادی میدونم گرونه 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

فک نکنم اخه بستگی داره چه هتلی بری . هتل ابیدر میدان اصلی شهر میدان ازادی فک کنم اون قیمتش خوب باشه ...

راستش برای ۷ و۸ ساعت یجا میخوایم بریم ک بیشتر برای خواب هست

اما نمیدونم چقد هزینه داره

راستش برای ۷ و۸ ساعت یجا میخوایم بریم ک بیشتر برای خواب هستاما نمیدونم چقد هزینه داره

چرا خونه اجاره نمیکنید تو دیوار هست خونه مبله اون خوبه راحتم هست قیمتم دیگه بستگی داره خودت چی انتخاب کنی الان مسافرا بیشتر خونه اجار میکنن