2777
2789
عنوان

کسایی که اطلاعاتی راجب بیماری صدفک دارن بیان لطفا😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 32 پست

من از داروهای کاملا گیاهی استفاده کردم، یه پودری هست به اسم افتیمون که هم ساده ش هست هم پرتقالی که بنظر من پرتقالی مزه بهتری داره، صبح ناشتا 3ق غ با آب قاطی میکردم میخوردم، و یه قطره ای بود به نام سیلیمارین که 20 قطره ش رو با نصف لیوان عرق کاسنی قاطی میکردم و نیم ساعت قبل نهار و شام میخوردم 

یه روغنی هست که روس قسمتهای پسوریازیس میزنم برای رفع التهاب و.... ، اسمش "روغن همیشه بهار" برای شرکت نوشاد

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش برای اینکه من طبعم خرابه همه بلایی سرم میاد مشکل از کبدمه    😭 اخرش به سرطان خ ...

اینقدناراحت وناامید نباش عزیزم.

دربدترين روزها،اميدوارباش.هميشه زيباترين باران ازسياهترين ابرمي بارد...
 من از داروهای کاملا گیاهی استفاده کردم، یه پودری هست به اسم افتیمون که هم ساده ش هست هم پرتقال ...

احتمالا طبع تو هم سودا س مثل من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یکی از دوستام تو عطاری کار میکرد، دستمو بهش نشون دادم گفتم خیلی میترسم و....  اون بهم گفت این داروها رو استفاده کن سه سوته خوب میشی، ولی خدایی مرتب استفاده کردم و خیلی زود خوب شدم

هم خارش داشت هم پوستم قرمز میشد و روش حالت پوسته پوسته بود

دکتر های شیمیایی که میگن درمان نداره

اما من همیشه طب گیاهی رو ترجیح میدهم و نتیجه گرفتم

شما هم جای خواهر من، من که واسه این مشکل رفتم اون عطاری به من گفت شما بواسیر داری؟ گفتم بله و گفت یکی دیگه از مشکلاتی که باعثش کبد چرب هست بواسیره، باورتون میشه بعد مصرف داروها بواسیرمم که چندین سال باهاش درگیر بودم کامل خوب شد؟

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
 احتمالا طبع تو هم سودا س مثل من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اولش از ریزش مو شروع شد اون رو درمان کردم اگزما اگزما کاملا درمان نشده صدفک دیگه خستم😭😭😭😭😭😭😭😭😭 بخدا خسته ام منم ادمم

بنظر من  برید تو گوگل و اسم داروهایی که بهتون گفتم و بزنید تا یکم ذهنتون به این داروها باز بشه و با خیال راحتتری برید عطاری، البته شاید داروخانه هم داشته باشه

میدونید این بیماری دلیلش کبد چرب هستش، این داروهایی که مصرف کردم کبد و پاکسازی میکنه و خوب میشید

اسم بیماری ات دا صدف یا پسوریازیس هستش.

2 درصد از مردم دارنش.

استرس بدترش می کنه.

و تغذیه نادرست.

یه جور بیماری خودایمنی هستش. یعنی بدن اشتباهی سلولهای سالمش و هدف میگیره و به خودش ضربه میزنه.

درمان قطعی نداره.اما میشه کنترلش کرد.

دخترخاله من داره. الان خیلی خوب شده.فقط سرش هست اونم شبیه شوره. اما موارد شدیدش آدم و از پا میندازه و به مفاصل هم میرسه اذیتهاش.

مال شما هم گویا از نوع خفیفش هست.

طبق نظریه طب سنتی اگه سودای خون زیاد بشه بدتر میشه.

باید خوراک سودازا و تصفیه کننده خون و کبد بخورین. مثل انگور.البالو.شاتوت.شاتره.کاسنی.زرشک سیاه و قرمز. 

به عطاری سر بزنین بگین خارمریم می خوام. اونو بکوبین هر روز اندازه یه قاشق دم کنین بخورین. برای تصفیه کبد عالیه.

سعی کنین فست فود و گوشت گوساله و مرغ و ماهی ووماست و دوغ کمتر مصرف کنین. به جاش گوسفند و بوقلمون و بلدرچین و پنیر و گردو بخورین.

بادمجون و شکر سفید و حذف کنین. به جاش عسل بخورین.

ONLY. GOD.
یکی از دوستام تو عطاری کار میکرد، دستمو بهش نشون دادم گفتم خیلی میترسم و....  اون بهم گفت این د ...

واقعع مرسی ابجی که راهنماییم کردی نمیدونم چ جوری از ت تشکر کنم😊

خدا حفظ ت کنه  خدا هرچی میخواهی بهت بده ابجی

مرسی از دعای قشنگت 😙

واقعع مرسی ابجی که راهنماییم کردی نمیدونم چ جوری از ت تشکر کنم😊

دعایی که کردی واسم خیلی با ارزش بود خانومی، مطمعن باشید که خوب میشید😍

بعد بیاید همینجا خبر خوب شدنتون و بدید😊