2777
2789
عنوان

سر سفره بهم گفت چقد غذا خوردی تو

527 بازدید | 61 پست

من یه خواهر کوچیکتر دارم

امشبم مامانم شامو خیلی ساده گذاشت

دوتا تن ماهی بود

خواهرم رفت سرویس بهداشتی در عرض یه دقیقه برگشت گفت ابجی چرا همه رو خوردی هیچی واسه من نموند

من همون یه لقمه که دستم بودو داشتم میجوییدم

خیلی بهم برخورد

بابامم نگاش کرد اروم پچ پچ کرد گفت من که بهت گفتم نرو این اینطوریه 

خیلی بد قلبم شکست لقمه تو گلوم موند

پا شدم اومدم اتاق درو بستم الان سه تایی دارن میگن این چرا اینطوریه پیرمون کرده

من کاری نکردم ولی واقعا بهم بر خورد لقمه تو دهن منو‌ میشمرن!!!!!

به جای اینکه به خواهرم بگن این چه حرفیه اتیششو تندتر کردن

نمیدونم چرا اینا با من این کارو میکنن

تاپیکای قبلیمم گفتم

حس میکنم تو خونه اضافه ام

تورو خدا اگه بچه دارین باهاش این کارو نکنین حس میکنم مُردم دیگه هیچ حس خوبی به خودم و زندگیم ندارم 

از خودم متنفر شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوجوونی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مگه غذارو تو ظرف تقسیم نمیکنید؟؟

جدا بزار تو ظرف چشم داشت به لقمت نداشته باشن

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

شاید شوخی کردن

زیر چشمی نگاه میکنه بهش با پچ‌پچ میگه من که بهت گفتم نرو

یعنی من باید وایمسادم خانوم بیاد بتونم لقمه تو دستمو بخورم؟

بخدا ادم فرق شوخیو جدی بودنو متوجه میشه

مگه فقط امشبه اینا هر روز تو خونه اذیتم میکنن

حالا واقعا همه رو خوردی ؟ مامانت میبینه اینجورید واسه هرکس جدا بکشه بهتره

بخدا خجالت میکشم همچین تاپیکی زدم

ولی دلم پره

گفتم که همون لقمه دستم بود بعد تو یه دیقه چقد میشه غذا خورد واقعا؟؟؟

من که نخوردم ولی خورده بودمم همچین رفتاری خیلی زشته