2777
2789

مادرشوهرم دمی گوجه میذاره نه پیاز میریزه نه هیچی بخدا انقد خوشمزه میشه نمیدونم شانسمه چیمه اصلا غذاهام به خوشمزگی غذاهای مردم نمیشه شوهرمم عاشق دمی گوجه میشه یادم بدید یه خوشمزشو امشب براش درست کنم اخر شب میاد خونه تایم زیاد دارم فعلا

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

من برنجو میشورم قشنگ آب و نمک وکمی زردچوبه وفلفل سیاه و روغشو میریزم

گوجه های خورد شده و سیب زمینی نگینی رو یه تفت ریزمیدم باروغن و کمی رب 

قاطی برنج میکنم میزارم دم بیادانقد خوشمزه میشه ک نگم برات 😁

اخرم خاموش کردم روغن حیوانی میرزم اووف مجشر با سالاد شیرازی

پیاز خورد کن،

سرخ کن،

یه کاسه گوجه رنده بریز توی پیاز ها، 

یکم رب گوجه،

ادویه، زردچوبه فلفل سیاه،

اگه فلفل دلمه سبزم دوس دارین بریز نصفشو...

ما جنوبیا اینجوری درست میکنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چه موادی میخوای درست کنی تا بگم !

فقط گوجه یا سیب زمینی اینام میزنی

من پیازو خورد میکنم بعد تفت میدم یکم ک رنگش عوض شد  ادویه میزنم و ب اندازه ای ک میخوام رب یکم یکم تفت ک خورد

بعد گوجه رنده کرده هم میریزم بعد اونم یکم ک ابش گرفته شد و یه رنگی ب خودش گرف دیگ برنجمو میریزم

اگ سیب زمینی هم خواستم بریزم همون اول با پیاز نگینی ریز میکنم قاطیش میکنم

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

با چه موادی میخوای درست کنی تا بگم !فقط گوجه یا سیب زمینی اینام میزنیمن پیازو خورد میکنم بعد تفت مید ...

فقط گوجه 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

فقط گوجه

خب پس از اول همونجوری ک گفتم درست میکنم بدون سیب زمینی ...اولشم روغنش یکم زیادتر باشه ک برنجت خشک نشه 

و دمی اگ با برنج ایرانی و کره باشه محشر میشه 

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

عزیز حتما برنج چند ساعت خیس بخوره.

برنج طارم نیم دانه عالی میشه.کره حیوانی عالی میکنه.

روغن و کم نریز.اندازه باشه. سیب زمینی نگینی هم خوشمزه مبکنه

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
خب پس از اول همونجوری ک گفتم درست میکنم بدون سیب زمینی ...اولشم روغنش یکم زیادتر باشه ک برنجت خشک نش ...

برنجم ایرانیه گلم 

خیلی ممنونم ازت لطف کردی 

من برنجو میشورم قشنگ آب و نمک وکمی زردچوبه وفلفل سیاه و روغشو میریزمگوجه های خورد شده و سیب زمینی نگ ...

مرسی عزیزم

پیاز خورد کن، سرخ کن، یه کاسه گوجه رنده بریز توی پیاز ها، یکم رب گوجه، ادویه، زردچوبه فلفل سیاه، اگه ...

ممنونم گلم

برای دمی ها برنج هندی واینابهترمیشه پیازسرخ کن وادویه بزن گوجه ها تکه ای روقاطی کن درش روببندله که شد نمک وفلفل وپرلیمو ویه ذره اب برنج ابکش کن وقاطی ودم بذار اگه گوجه یکم ترش باشه خوشمزه ترمیشه

درخواست قبول میکنی مرسی

واس چی؟ برا چی درخواست میدی خجالت نمیکشی تو سایت زنونه به خانومای متاهل درخواست میدی