دیوار ریسکه ،،از شرکتهای بگیر باز دستت یجا بنده یا به مهد ها بسپر ممکنه کسی را سراغ داشته باشن یا کشی بخواد دوشیفت کار کنه مثلا مهد های شیفت عصر و صبح بپرس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
اینکارو کردم خونه دوربین فقط باید ب اونی ک میاد بگم این موردو یا ن؟
بله بگو
به نظرم پرستار رو گوش به گپش بگو یکی تقریبا آشنا پیدا کن درو همسایه فامیلی کسی
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
اینکارو کردم خونه دوربین فقط باید ب اونی ک میاد بگم این موردو یا ن؟
بله باید بگی حتی اکه دوربین را به هر دلیلی چک نمیکنی ،،اگه چک منی گه خیلی بهتره حتی خالیش کنی مثلا داری میبینی ،،مثلا بگی چرا فلان چیز را اونجا گذاشتی یا الان بردار غذا را بده یا متوجهش کنی که چک میکنی