2777
2789
عنوان

صلوات برای باردار شدن

86 بازدید | 2 پست

سلام. چند وقته اقدام می کنم ولی باردار نشدم. 

میشه هم صلوات بفرستید و دعا کنید و هم اینکه راهنماییم کنید. 

میشه برا باردارشدنم،دعا کنید🙏 

سلام عزیزم تاپیک سقط خارج رحمی قفل بوداینجاپیام دادم

عزیزم منم همین مشکل روالان پیداکردم منتهاهردکتری رفتم گفتن صبرکن ازاولم بتام بالانبوداول ۱۷۰ بعد۲۹۰ بعد۲۱۶ بعدهمینطوری اومدپایین شد۵۶یک ماهه خونریزی دارم چندروزه ناف دردوپهدودردوگرفتگی شکم ونفخ دارم دردش جوری نیست بگم  احتیاج به دارو دارم اصلا مسکن نمیخورم میخوام بدونم باتجربه ای که داریدعادیه؟برای شمابعدچندوقت دفع شدتوسونوی دوهفته پیشه من ابعادتوده ۱۸در۲۰میل بودالان شده ۲۱در۲۱میل بااینکه بتام پایینا وخونریزی دارم وحتی پریودشدم ولی توده سرجاشه وعددبتام خیلی کم میادپایین مثلا۲۰تا۲۰تامیادپایین یایهو۲۰تامیره بالا،موندم چیکارکنم الان دقیقاشکمم مثل بعدازسزارینم شده حالت کشش وگرفتگی که دولاشدن وصاف خوابیدن یکم اذیتم حتی ماشین دست انداز ردمیکنه اعصابم خیلی خوردشده نمیدونم چیکارکنم🥺

سلام عزیزم تاپیک سقط خارج رحمی قفل بوداینجاپیام دادمعزیزم منم همین مشکل روالان پیداکردم منتهاهردکتری ...

دردش عادیه. و برای من خونریزی ادامه دار شد و بتای من سریع اومد پایین و به صفر رسید. 

این درد عادی هست. 

و البته هر چند روز من سونو و آزمایش میدادم. تحت نظر دکتر بودم. 

میشه برا باردارشدنم،دعا کنید🙏 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.