2777
2789

مامانم گفت وقتی که داداشم ۸ ماهش بوده و برده بودتش دکتر یه خانمه بهش گفته از همچین مادر زشتی یه همچین بچه خوشگلی عجیبه شاید ۱۷ سال گذشته باشه از اون موقع....

چقدر یه زن می‌تونه بد زبون باشع ...!

اینقدر اون موقع دل مامانت شکسته که تا الان یادش مونده

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بز زیاده تو جامعه 

مادر شما باید فراموش کنه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

باید مادرت هم بگه عجیب تر اینه که یک گاو به زبان انسان حرف بزنه

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
مامانم گفت فقط بی تفاوت از کنارش گذشتم

ولی همیشه موند تو دلش 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
فک کن مامانم چی کشیده

میدونم عزیزم خودتو ناراحت نکن از احمق ها توقع فهم نمیشه داشت