2777
2789

من عااااااشق پیک نوروزی بودم از همون اول تعطیلات حلش میکردم تا ۱۳ بدر دویست دور حل شده بود🫠😍

ولی برخلاف بقیه بچه ها از پارک و شهربازی متنفر بودمممممم

اما الان عاشقش شدم با ۲۷ سال سن😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق حشره بودم

همش میرفتم توی قوطی کبریت عنکبوت های حیاطمونو جمع میکردم داخل اتاقم نگه میداشتم

دیگ مامانم ی بار قوطی کبریتو باز کرد محتویاتشو دید بنده خدا تا مرز سکته رفت

!! It's me

جدول ضرب عاشقش بودم 

از لواشک و قره قوروت بدم میومد 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

عاشق حشره بودمهمش میرفتم توی قوطی کبریت عنکبوت های حیاطمونو جمع میکردم داخل اتاقم نگه میداشتمدیگ مام ...

وای دختر باورم نمیشه 

منم یه همکلاس داشتم مگس مرده رو خشک میکرد بچه ها رو باهاش میترسوند ❤️😁

منم پیک نوروزی و مشق نوشتن و مدرسه رو دوست داشتم.

منم پیک نوروزی 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

برعکسشو میگم...من از فیلم دیدن بدم میومد و میاد ولی بقیع عاشقشن...توی عمرم شاید جمعا به تعداد انگشتای دستن فیلم دیدم.

عدضش میرفتم تله تکست و کتاب میخوندم...چون از ۴سالگی خوندن و نوشتن یادگرفتم

هنوزم دوست داری؟😁❤️

اره .متاسفانه وقت کتاب خوندن ندارم .ولی اگ یه کوچولووهم وقت اضافه بیارم کتاب می‌خونم .اینقد حجم کارا و درسها بالاس ،وقت نمیشع آدم برا خوودش کتاب بخونه قهوه درست کنه و شمع روشن کنخ

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍