2777
2789

این ماه که حقوق شوهرم و ریختن با اینکه خرید آنچنانی نداشتیم  اما رسما دیگه  هیچی تو حسابمون  نیست 

دیشب به شوهرم  گفتم چه قدر پولمون بی برکت شده

گفت بیار تا یه دور حساب کتاب کنیم خلاصه حساب کردیم که فهمیدیم بعله  حدود ۵۷۰ هزار تومن اشتباه کارت کشیدیم خواهشا  شما مواظب باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دستگاه کارتخوانشون از این سیم کارتی ها بوده باشه شاید بشه کاری کرد . برا منم پیش اومده به جای ۷۰۰۰. ۷۰۰۰۰ کشیدم ولی دو ساعت بعدش برای اولین بار پیام های بانکیم رو چک‌کردم و برگشتم اون مغازه و پس گرفتم. مگه اس ام اس خرید براتون نمیاد

خدایا خیلی دوستت دارم. دلم تنگ شده خیلی تنگ...
نمایشگاه جمع شده متاسفانه

فکر کنم بتونین پیداش کنین چون دستگاه های پوز شناسنامه دارن

یاروام دستگاه مغازشو آورده بوده دیگه

برین بانک اطلاعات دستگاه پوزی که کارت کشیدینو بگیرین

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم