2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انسانیم

شهریه خاصی نداره من از مدارس دیگه اطلاع ندارم ولی مدرسه ما سالی ۲ت میگیره برای فوق برنامه...اصلش تا ۱۲ هست ما تا دو میمونیم

منظورتو از ازمون متوجه نشدم

ازمون نمونه یا امتحانای داخل مدرسه رو میگی؟

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

من انسانیمشهریه خاصی نداره من از مدارس دیگه اطلاع ندارم ولی مدرسه ما سالی ۲ت میگیره برای فوق برنامه. ...

عهه

ببین میگم سالی ۲ونیم دیگه؟😂😐

منظورم امتحان ورودی برای ثبت نام هست ..

عههببین میگم سالی ۲ونیم دیگه؟😂😐 منظورم امتحان ورودی برای ثبت نام هست ..

سالی ۲میلیون

من برای آزمون تست خاصی نزدم کلا ده روز دو سه تا کتابو خوندم رفتم امتحان دادم قبول شدم

ولی شنیدم ۳۱ استان خوبه

من ازمونو خراب کردم چون تست کار نکرده بودم ولی معدل برام معجزه کرد...معدلم ۱۹/۵ بود رو هوا زدنم

توام درگیر حاشیه نشو بچسب به امتحانات خرداد کنارش اگررر تونستی چندتا تست بزن با سوالات اشنا بشی

۳۱ استان میزدم و کتابای سه سطحی قلمچیشهریش فک کنم ۲ تومنه زیاد نیس

سوالات درچه سطحی بود؟ یعنی کسی که خود کتابو خونده از پیش برنمیاد؟

من کتاب فرمول بیست ریاضیو جامع ماجراهای بیست خریدم هوش کمپلکس ام دارم  دیگه فک نکنم پول بتونم جمع کنم باز کتاب بخرم😑

سوالات درچه سطحی بود؟ یعنی کسی که خود کتابو خونده از پیش برنمیاد؟ من کتاب فرمول بیست ریاضیو جامع ماج ...

خیلی اسون بود البته من خیلی تست میزدم،قلمچی ام شرکت میکردم

۳۱ استانو حتمن بخر یا اگ ام نمیشه پی دی افشو دان کن

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
منظورت از تست چیه ؟ چیا رو کار کنم ؟

تست دیگه😐😂هر درسیو میخونی تستشو بزن

از ۳۱ استان یا هر کتابی که مدنظرته

معدل رو بالای ۱۹ بشی و امتحانم در حد ۲۰/۳۰ درصد بشی حله

من دوسال پیش ازمون دادم اونموقع گفتن ۵۰ درصد قبولی معدله...دیگه نمیدونم الانم اینطوریه یا نه

تست عربی بزن دینی بزن...همه درسارو...ولی باکیفیت بخون سرسری نخونی بگی یادم میمونه...

و اینکه ریاضیش سخت بود با اینکه کلا ۵ تا سوال بود

اگه ریاضیت خوبه رو ریاضی کار کن اکثر انسانیا ضعیفن توش

ثبت نام هم حواست باشه تایمش نگذره