2777
2789
عنوان

یه پسر هفده ساله و خسته از همه چی

82 بازدید | 5 پست

مشکل خانواده ای ندارم

ولی اینده ام معلوم نیست،الان یکی میاد میگه همه همینن

من دلم نمیخواد این باشم

دلم میخواد مستقل بشم ،خودم تنهایی زندگی کنم،به ارزو هام برسم

همه دلشون میخواد 

بعصیا بیشتر باید تلاش کنن

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تفکرات تو این سن عادی هست 

و اینکه میگی من نمیخوام این باشم 

کاری از دستت برمیاد در برابرش؟خب انجام بده 

برو دانشگاه و تو جامعه میبینی تنها زندگی کردن،مستقل بودن و...نه سریع اتفاق میوفته و نه اسون هست 

از رویا افراطی فاصله بگیر 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

سلام وقتتون بخیر اولا برای مستقل زندگی کردن یا باید درس بخونین اونم خوب که به یه جایی خودتونم بکشین یا برین کار کنین اونم تلاش فراوان میخواد یا پشتوانه مالی که اینو خودمم زیاد تاکید نمیکنم ، بهرحال برای نجات اینده خودتون باید یکی از دو گزینه های بالا رو به نحو احسن ادامه بدین با انرژی و انگیزه ✨

•🌓✨•