یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
الان چون تگ کردم میخوای دوباره بیای تعلیق کنی؟ خجالت نمی کشید؟ تو پی وی میگید شما اگه سایت رو دوست د ...
سلام
این قسمت پیامتون من رو یاد niniyar_5 انداخت ❗️
⬇️
"تو پی وی میگید شما اگه سایت رو دوست دارید چرا فلان کار می کنید!!!"
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
خجالت هم خوب چیزیه الان برای تعلیق اکانتی که فقط سوال پرسیدم چه دلیلی دارید
اول این که داشتن بیشتر از یک اکانت مجاز نیست این کاربری فعال هست شاهدخت لندن هم حذف شد دوم این که هر پستی تو تاپیک سیاسی ممنوع هست و پست شما هم سیاسی بود چون اولین بار نبود لغو دائم و مشکی شدین کاربری بعدی هم به خاطر داشتن چند کاربری لغو شد
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت