2777
2789
عنوان

شکایت از راننده اسنپ چیکار کنم میشه بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 2669 بازدید | 119 پست
فداتشم مرسی بابت درکت اصلا وقت نکردم گلدونمو ازش بگگیرم پیاده شد و از صندق دراورد پرت کزد وسط چاده و ...

عیبی نداره عزیزم.گوربابای باباش مرتیکه بی صفت ‌.تو کامنت های قبلیم گفتم چیکار کن.

عزیزمن میفهممت ولی وقتی میبینی با کله خر طرفی،بجای کل کل و دعوا خودتو از موقعیت خطر دور کن.همین!

من اصلا بحث نکردم ب روح پدرم گفت تو باید وانت بار بگیری گفتم دوتا گلدونه میتونم بگیرم بغلمم اقا گفت ن ۱۰۰ بده گفتم اخه ۱۰۰ خیلیه من نمیدم بهم فحش داد گفت هررری پایین و تا پیاده شدم گلدونمو پرت کرد وسط خیابون اصلا بحث نکردم ب قران

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شما چرا سر۲۰تومن انقدر بحث کردی،اونکه همون اول گفته۱۰۰،

والا بخدا 

بعدم کوبونده ب در ماشین بنده خدا.اون باید از این شکایت کنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چند وقت پیش منم با تپسی رفتم موقع پیاده شدن میخواستم حساب کنم میزد موجودی کافی نیست درحالیکه پول تو حسابم بود گفت که نیم ساعته علافم کردی بیشتر بریز مبلغش هم کم بود فک کن واسه ۱۸ تومن منو نگه داشته بود نمیگفت اشکال نداره رفتی خونه بریز آخر سر گفتم میرم خونه میریزم رفتم خونه ولی حسابی حرصم گرفته بود ۷ تومن اضاف ریختم ولی بعد گزارشش زدم خود تپسی پیگیری کرد دو ساعت نشده پول ریخت به حسابم

اینجور مواقع پول اضافی رو براش بریز بعدش گزارش بزن بدون درگیری پولت برمیگرده

پول مبلغش زیاد نبود ولی طرز  برخوردش واقعا بد بود 

دقیقا .گوه تو دهن اون راننده و همه کس و کارش کنن مرتیکه بی ذات.چرا پول زور بدی اخه به اسنپ بزنگ حتما

حالم خیلی بده فقط خدا کنه ب جوابش برسه

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

نگاه کن اسنپ یه شماره تو تلگرام داره پیام میدی پیگیری میکنن خوب هم پیگیری میکنن یه بار یکی به دوست من شماره داد توی اسنپ بعد مزاحمش  شد و پیامک های بد میدید دوستم پیگیری کرد طر ف رو از اسنپ انداختن بیرون بعد گفتن که دوستم از لحاط قانونی میتونه شکایت کنه چون حق با اونه

باید میزدی تو دهنش مرتیکه چطور جرات کرده همچین غلطی بکنه

من با ی مرد گنده دختر ۱۸ شاله چیکار میکردم عزیزم...

من اصلا بحث نکردم ب روح پدرم گفت تو باید وانت بار بگیری گفتم دوتا گلدونه میتونم بگیرم بغلمم اقا گفت ...

پس حالا که اینجوره شده روزی صدبار زنگ بزن پشتیبانی اسنپ تا پوستشو بکنی.

کلانتری هم شکایت کن فیلم دوربینارو دربیارن برات.

بگو توهین فحاشی تهدید خسارت مال مردم یه پرونده کلفت بساز براش.

باشماره پلاکش راحت میتونی گیرش بیاری یه حکم میخوره رو ماشینش هرجا دیدن ماشینشو میگیرنش.

حتما هم با یه مرد برو کلانتری

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من اصلا بحث نکردم ب روح پدرم گفت تو باید وانت بار بگیری گفتم دوتا گلدونه میتونم بگیرم بغلمم اقا گفت ...

ولش کن اعصابتو خراب نکن اسی.خودت الان به اندازه کافی ناراحتی لزومی نداره قسم بخوری که باورت کنن.حق با تو بوده مرتیکه بیخود کرده اینجوری رفتار کرده و خسارت زده بهت

اسی به خاطر حال خودت هم که شده پیگیر باش اگه شکایت کنی خیلی آروم میشی این کارو در حق خودت بکن. شارلا ...

حتما شکایت میکنم حتما چون واقعا حالم بده پنیک شدم هزار بار اشک ریختم گفتم اگ بابا داشتم اینطوری نمیشد اگ پناه داشتم اینطوری نمیشد خدا جواب اشکامو ازش بگیره واقعا...

کاش میشد قبل از استخدام راننده ها از سلامت روانشون مطمئن بشن بعد عضوی از اسنپ بشن

متاسفانه کاریه ک شده

کاش همون ۱۰۰رو میدادی سگ خورد و کارتو راه مینداحتی الانم باز زنگ بزن پیگیری کن ببین چیکار کردن بگو امانتامو شکسته و پرت کرده وسط خیابون..

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

اسی به خاطر حال خودت هم که شده پیگیر باش اگه شکایت کنی خیلی آروم میشی این کارو در حق خودت بکن. شارلا ...

نمیدونم احتمالا ۴۰ اینا بود