2777
2789
عنوان

شکایت از راننده اسنپ چیکار کنم میشه بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 2674 بازدید | 119 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری واقعا

پنیک شدم واقعا قلبم از درد داره مچاله میشه ابروم پیش بهترین دوستم رفت برخورد دوستم چیه نمیدونم نمیدونم چیکار کنم فقط 

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

اسی اگه شماره ای ازش داری فردا برو دفتر خدمات قضایی ازش شکایت کیفری کن .۴۸ ساعت بعد برات پیامک میاد با مدارکی که داری بری کلانتری .اونجا تمام این داستان هارو تعریف کن که چه بلایی سرت اورده ،سعی کن زوم نکنی رو امانتی بودن گلدون ها چون تو کلانتری این مهم نیست بگو ترسیدم یه دختر تنهارو بخاد بلایی سرش بیاره. در جا از کلانتری براش پیامک میره و باید بیاد جوابگو این بهترین تنبیه هست براش.مابقیش فکر نمیکنم به نتیجه برسه ادامه بدی ولی همین که کلانتری بخادش حالش جا میاد

زنگ بزن بگو میخام شکتیت کنم الکی بترسون

الکی چرا واقعا شکایت میکنم بیچارش میکنم  ابروم پیش دوستم میره برخورد دوستم چیه خدا میدونه...

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

ای کاش ب خودم اسیب میزد ای کاش واقعا ی بلایی سرم میومد ن ک اعتبارم پیش بهترین دوستم خراب شه دارم تای ...

حالا 100 بهش میدادی بعضی وقتا چاره ای نیس

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را.... 

اسی اگه شماره ای ازش داری فردا برو دفتر خدمات قضایی ازش شکایت کیفری کن .۴۸ ساعت بعد برات پیامک میاد ...

بعد اونجا تو کلانتری بگو اگه خسارتم بده رضایت میدم .خیالت راحت اگه بتونی اونجا اثبات کنی چقدر ترسیدی و اذیت شدی هواتو دارن و طرف گوه میکنن دهنش 

اسی درکت میکنم اون لحظه چه حالی داشتی و نتونستی کلدون رو سر طرف بشکنی .والا جنگجو نیستیم که هر لحظه ...

فداتشم مرسی بابت درکت 

اصلا وقت نکردم گلدونمو ازش بگگیرم پیاده شد و از صندق دراورد پرت کزد وسط چاده واقعا پنیک شدم دارم میمزرم

هیچ کسو ندارم به کی بگم زنگ بزنه😭😭

از اسنپ پیام نمیاد ک تعلیق کردن یا چیکار کردن واقعا حالم بده گلدونا امانت بود شکست از اونموقعه دارم ...

دیگه بار دستت بود اینقدر خساست تمیکردی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

پس برو شکایت کن بزار بیاد عین سگ ازت معذرت خواهی کنه تا زورشو ب رخ یه دختر تنها نکشه بیشرفبایددهنش س ...

حتما فردا میرم حتما حتما تا اروم نشم ولشنمیکنم دارم فقط الان اشک میریزم

گلدون تو صندوق عقب خب تکون بخوره خاکش میریزه.

بعدم وقتی تو نقشه نزدی  میتونن هر قیمتی بگن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.