2777
2789
عنوان

تجربه تون از مربی باشگاه آنلاین

341 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

میخوام برنامه ورزشی بگیرم از یه خانم به صورت انلاین 

قرار شده تمام حرکاتی که توی برنامه هست رو به شکل فیلم با صدا توی تلگرام برام بفرسته و آموزش بده و من برم باشگاه انجام بدم 

هزینه ی یک ماه هم ۳۸۰ ( البته ۱۲ جلسه ای میده من خودم میخوام ماهی ۶ روز برم که این هزینه برای دو ماه من میشه ) 

اگر تجربه دارید میشه بگید راضی هستید یا نه ؟ دخترخاله م با همین مربی کلاس انلاین ورزش در خانه برداشته خیلی راضیه رضایت هاش توی پیجش هم زیاده 

ولی مشکلی پیش نمیاد اگه مربی توی باشگاه بالا سرم نباشه ؟ 

من خودم توی باشگاه مربی خصوصی داشتم فقط اسمش اینه که بالاسر می ایسته، بعد سه چهار روز که حرکتا رو یاد گرفتم میره 

هزینه ی مربی توی باشگاهی که میخوام برم الان ۱/۵ هست 

باشگاه قبلیم ۱ بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم فردا میخوام برم باشگاه ثبت نام کنماحتمالا مربی خصوصی نگیرم چون همه میگن بی فایده هسیه مربی عمومی ...

من خودم از خصوصی گرفتن پشیمونم از یه جایی به بعد نیمه خصوصی گرفتم 

چون فقط دو روز اول بالا سرته بعدش فقط میگه فلان حرکتو بزن تموم که شد بیا حرکت بعدی رو بگم 

خب معلم انلاین هم همین کارو میکنه با یک چهارم قیمت 

تازه این مربیه به من گفت فیلم تمام حرکات با توضیح کامل رو میفرسته برام

من خودم از خصوصی گرفتن پشیمونم از یه جایی به بعد نیمه خصوصی گرفتم چون فقط دو روز اول بالا سرته بعدش ...

با همین پیش برو ایشالا جواب میگیری

برای لاغری میخوای یا تناسب اندام؟

من دلم میخواد پاهام تپل بشه ولی شکمم آب بشه

منم انلاین ورزش میکنم واقعا کارش عالیه خیلی پیج های دیگه ورزش گرفتم اما سه ماهه بااین خانم ورزش میکنم هم روحیم خوب شده هم ۸کیلو کم کردم هم بشقاب سلامتی رایگان داره هرسوالی هم داشته باشم سریع جواب میده از باشگاه هم بهتره