بچه ها تو تاپیکای قبلم گفتم زن همکار شوهرم زن خرابیه و به خیلی از مردا علامت میده از جمله شوهر من...حالا چند روز پیش با شوهرم دیدیمش تنها یجوری برای شوهرم ناز و ادا میومد ...از اونور شوهرم همش لبخند میزد و دست میکشید رو سربچه های زنه و هرچی من علامت میدادم بریم نمیومد....
شوهر منم مثل همین مرده هوله بخدا از زنه خیلی سرترم پیش خودم میگم کاش منم هول بودم وقتی شوهرم انقد بی ...
دلم انقدر برای زنه مرده سوخت نگاهای هرزه اش هنوز یادمه میخواست زنه رو با چشم بخوره .ولی عزیزم اگر کس رفت توی لجن و خودشو به گند کشید حاصلش چیز خوبی نمیشه که بخوای ازش تقلید کنی بچه هات همون یه پدر هول و دارن براشون بسه بزار تو الگوی نجابتو و درستی باشی براشون
وا خب از کجا میدونی زنه خراب بودشاید فامیلی چیزی بوده خب
عزیزم خ ر اب بودنش از صد کیلومتری مشخص بود بعد هم کلی حرف زد الکی عشوه اومد با اولش بود اصلا تو اون بازار اومده بود داشت میچرخید مشتری جمع میکرد منتها این یارو پرید از مغازه بیرون و حسابی هول بازی در اورد همه همکترای مرده داشتن مسخره اش میکردن
بیخیال آقای همکار شو تا اذیت نشی اگر تو این مدت اون حرکتی نکرده یعنی نمیخاد وگرنه مگه میشه حالیش نش ...
نمیشه اینا به حرف اسونه،روزی صدبار باخودم حرف میزنم ولی بازنمیتونم.خودمو دلداری میدم که شاید چون اختلاف سنی داریم فکرنمیکنه که دوسش داشته باشم
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
نمیشه اینا به حرف اسونه،روزی صدبار باخودم حرف میزنم ولی بازنمیتونم.خودمو دلداری میدم که شاید چون اخت ...
اسون نیست خودم بودم میدونم برای همین دارم بهت میگم ... وقتی چند ماه میگذره و بهت توجهی نداره یعنی اون توجهی که تو میخای نداره پس تو داری اذیت میشی. من ازون شغل اومدم بیرون اصلا خیلی گذشت تا کنار بیام
اسون نیست خودم بودم میدونم برای همین دارم بهت میگم ... وقتی چند ماه میگذره و بهت توجهی نداره یعنی او ...
سخته.نمیدونم.شایدم نشه
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)