2777
2789
عنوان

بیاین از شوهر هولم بگم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 66 پست
نمیدونم مهریه توبگیر نفقه بچه هاتم بده چشمش کور مردک هیز

وا تو چرا اینو میگی نفست از جای گرم درمیاد

اسی با دو تا بچه چیکار کنه دست تنها تو این دوره زمونه

تو اصلا نمیدونی اصل داستانو نسخه جدایی پیچیدی براش

حالا شاید درست شد زندگیش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا من فقط صمیمی هستم اصلا تو این فازا نیستم متنفرم از خیانت و کثافت کاریهمه یجور نیستن اخه چشما چی ...

شاید شما منظوری نداشته باشی ولی ممکنه کسی از صمیمی بودنت سو استفاده کنه

تابستون پارسال با دخترم رفتیم یه جایی برای مغازه دخترم خرید عمده بکنیم برق رفته بود تو مغازه مرده از گرما مردیم یه زره اب نداد به ما خنک بشیم یهو یه زنه خ ر ا ب اومد نمیدونی یارو چه بال بالی براش میزد زنه خرید هم نداشت مرده ما رو که ۳۰۰ میلیون داشتیم خرید میکزدیم و ول کرد و رفت سراغ اون بلافاصله شاگردش و فرستاد اب و بستنی و نوشابه خنک خرید اورد برای زنه وای زنه هم انقدر زشت بود حالت بهم میخورد با زور پاشد برای ما فاکتور بنویسه دیگه اصلا نرفتیم خرید ازش

وا تو چرا اینو میگی نفست از جای گرم درمیاداسی با دو تا بچه چیکار کنه دست تنها تو این دوره زمونهتو اص ...

پس غرور و عزت نفسش چی میشه؟ چراباید راحت کناربیاد

باهمچین قضیه ای؟

تابستون پارسال با دخترم رفتیم یه جایی برای مغازه دخترم خرید عمده بکنیم برق رفته بود تو مغازه مرده از ...

شوهر منم مثل همین مرده هوله بخدا از زنه خیلی سرترم پیش خودم میگم کاش منم هول بودم وقتی شوهرم انقد بیشعوره

تابستون پارسال با دخترم رفتیم یه جایی برای مغازه دخترم خرید عمده بکنیم برق رفته بود تو مغازه مرده از ...

وا خب از کجا میدونی زنه خراب بود

شاید فامیلی چیزی بوده خب

عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان             آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا  

پس غرور و عزت نفسش چی میشه؟ چراباید راحت کناربیادباهمچین قضیه ای؟

بابا راحت نیست اگه بود که اینجا درددل نمیکرد 

سختشه ولی خب طلاق هم براش سخته ما نباید حرفی بزنیم که برامون مسئولیت میاره.تصمیم گیرنده خودشه طلاق بگیره نگیره با خودشه 

من تو شرایطش قرار گرفتم و هنوز دارم رنجش رو تحمل میکنم امیدوارم شما هیچوقت براتون اتفاق نیفته بیشتر ...

نه عزیزم حق با توئه برا منم زیاد پیش اومده خصوصا بعضی از مردای فامیل رفتارمو گذاشتن ب حساب ....بودنم

قطع ارتباط کردم باشون

فقط ناراحتم که بعضیا ایقد بی جنبه و بی فرهنگن که نمیزارن ادم خودش باشه منم دیگه رفتارم مثل قبل نیست صمیمیت قبلو ندارم کمش کردم