بچه ها تو تاپیکای قبلم گفتم زن همکار شوهرم زن خرابیه و به خیلی از مردا علامت میده از جمله شوهر من...حالا چند روز پیش با شوهرم دیدیمش تنها یجوری برای شوهرم ناز و ادا میومد ...از اونور شوهرم همش لبخند میزد و دست میکشید رو سربچه های زنه و هرچی من علامت میدادم بریم نمیومد....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تابستون پارسال با دخترم رفتیم یه جایی برای مغازه دخترم خرید عمده بکنیم برق رفته بود تو مغازه مرده از گرما مردیم یه زره اب نداد به ما خنک بشیم یهو یه زنه خ ر ا ب اومد نمیدونی یارو چه بال بالی براش میزد زنه خرید هم نداشت مرده ما رو که ۳۰۰ میلیون داشتیم خرید میکزدیم و ول کرد و رفت سراغ اون بلافاصله شاگردش و فرستاد اب و بستنی و نوشابه خنک خرید اورد برای زنه وای زنه هم انقدر زشت بود حالت بهم میخورد با زور پاشد برای ما فاکتور بنویسه دیگه اصلا نرفتیم خرید ازش