2777
2789
عنوان

هنرستان پسرونه

45 بازدید | 3 پست

ترجیحا اگه از هنرستان پسرونه میدونید یا چیزی شنیدید بخونید وگرنه از تاپیک خارج بشید 

من رشته مورد علاقتم هنریه ولی شنیدم هنرستان پسرونه اصلا جای جالبی نیست، و ادماش زیاد اوکی نیستم و وضعیت خوب نیست اصلا، یکم ناراحت کننده بود اما اگه کسی چیزی می‌دونه با اینکه بعید میدونم بیاد بگه 

لطفاً با احترام نظرتون رو بدید💫🌱✨       (  اونایی که رو مردا حساسن من پسرم پس الکی وقت هدر ندید)

با آدماش چیکار داری تو درستو بخون

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
با آدماش چیکار داری تو درستو بخون

ادما خیلی تاثیر دارن واقعا ، ادمای یه مدرسه خراب باشن نمیشه درس خون کل سال کوفتت میشه،

لطفاً با احترام نظرتون رو بدید💫🌱✨       (  اونایی که رو مردا حساسن من پسرم پس الکی وقت هدر ندید)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ادما خیلی تاثیر دارن واقعا ، ادمای یه مدرسه خراب باشن نمیشه درس خون کل سال کوفتت میشه،

بعدا ادمای حال بهم زن همه جا هستن

سرکار، دانشگاه، خیابون

نمیتونی صرفا با یه سری آدم انتخاب شده مراوده داشته باشی

بعدم این نظر خیلی اغراق شده ایه که تو کل یک هنرستان تو با کل آدماش حال نکنی، پنجاه نفر شبیه تو اونجا پیدا میشه دست کم

اگه پیدا نشه یعنی مشکل از توعه و هر جا بری دووم نمیاری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی