2777
2789

سلام.من یه شهر دیگه که خیلی از خانواده همسرم دوریم زدگی میکنم برای همینم سالی دوسه بار که میایم سربزنیم یه هفته ده روز خونش هستیم.به شدت ایرادگیره الان تقریبا یه هفتست اینجاییم سعی میکنم خودم اشپزی کنم چون روستا هستم کارشون زیاده یه کمکی کرده باشم ولی هرچی میپزم ایراد میگیره درصورتی که آشپزیم خوبه همه تعریف میکنم فقط اون ایراد میگیره یعنی غیرممکنه یچی بپزم یه ایرادی نگیره امروز ناهارم ازغذام ایراد گرفت خیلی ناراحت شدم ولی هیچی نگفتم الان برای شام تصمیم گرفتم سماش نرم خودش بپزه.من حساسم یا حق دارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سالی دوسه بار هم برید بیشتر از سه چار روز طبیعی نیست خیلی داری میمونی اونجا

مجبورم عزیزم کلا شکل زندگیشون اینه جاریامم میان میمونن من با اینش مشکلی ندارم ولی به شدت ایرادگیره از غذا و همه چی ایراد میگیره حتی جاروبرقی میکشم حتما باید یچی بگه که مثلا بگه تو بلد نیستی

نه من بودم فقط میرفتم کنارش میگفتم من فقط اومدم کمک. تا هم کاری بهم نمیگفت انجام نمیدادم. اگرم حرفی میزد میگفتم اخه اولا دستپخت شما خیلی خوشمزه‌ست ثانیا میدونم زیاد دستپخت من باب میل و عادت شما نیست. دوست دارم شما راحت باشید

تا هم اعتراف نمیکرد دستپختم خوبه اشپزی تمیکردم

بهش کمک نکن غذا نپز به همین راحتی اگه گفت چرا نمیایی بگو آخه غذاها مورد پسندت نیستن میگین بده پس بهتره نیام کمک کنم

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

مثلا چی میگه

روغنش زیاده یا کمه.نمکش زیاده یا کمه.من فلان چیز به این غذا نمیزنم چرا زدی.برنجت شفتست.برنجت زندست.زیاد مختی .کم پختی.خلاصه حتما باید یه ایرادی بگیره