2777
2789

من الان 3 ماهی هست دوفاستون مصرف میکنم يعني من شکم نداشتم فقط پاهام و باسنم بزرگ بودن 110 بودم  الان شدم 120 کیلووو... اصلااا زیاد نمی‌خورم گاهی 1 وعده میخورم..خسته شدم از وقتی این دوفاستون ایرانی رو میخورم 10 کیلو اضافه کردم جوش زدم موهام داره میریزه میخوام از امروز نخورمش و روزه بگیرم و افطارم در حد خیلی کم بخورم برنجم حذف کنم سلامتی آدم خیلی مهمتر از چیزاییه که دل‌ میخواد ،غذا همیشه هست ولی سلامتی نه... شما با روزه لاغر شدین ا، من 19 سالمه و قد 160 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزه خیلی تاثیر داره بشرطی که افطار اصلا پرخوری نکنی.میتونی پروتیین بدون نان و برنج بخوری اینم خیلی ...

آره یه مدت شیرینی رو کامل حذف کردم عالی بود واقعا احساس خوبی داشتم ولی الان روزی یه شکلات تلخ میخورم یا گاهی برا صبحونه شکر تو چای میریزم که اونم میخوام خذف کنم 

آره یه مدت شیرینی رو کامل حذف کردم عالی بود واقعا احساس خوبی داشتم ولی الان روزی یه شکلات تلخ میخورم ...

من هفته اولی که شکر و شیرینی رو حذف کردم سه کیلو کم شدم.

بنظرم برو دکتر تغذیه.

من خیلی سرخود رژیم گرفتم فایده نداشت ولی با دکتر عالی کم کردم.

دوباره میخواستم شروع کنم که فعلا باردار شدم.گذاشتم برا بعدا.

میدونی چون واقعا یه علمه.تو هر دوره بهم یه جور مکمل میداد اصلا ریزش مو ندلشتم ولی خودم که رژیم میگرفتم کلی ریزش مو پیدا کردم.یا یه دوره بهم کروم داد.اونم تو اشتها اثر داشت.