2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

57 بازدید | 7 پست

سلام 

کسانی که مادرانی خوبی دارن که حامییشون هست هاشونو داره خدا بهتون ببخشه ولی تواین تاپیک نیاین

من مادرم از نظر عاطفی سرده بلدنیست محبت کنه وقتی حرفی میزنم اصلا گوش نمیده چون فکر میکنه من آدم بی دست وپاییم 

من میخوام انتقال جنین بدم تو دلم موند ی بار بپرسه کی هست ویا بگه چی کار باید بکنی اصلا همه چی به کنار مراقبت نمیخوام فقط یکم حمایت عاطفی میخوام تو این روزهای سخت انقد دلم گرفته افسرگیم عود کردهه خودم اونو ی کاریش میکنم ولی وقتی میبینم مادرای دیگ تا دم در مطب میان دائم پیگیرن دلم آتیش میگیره من مشکل ناباروری دارم همیشه تنها بودم همیشه تنها رفتم 

فقط همسرم پشتم هست حمایتم میکنه ولی من دلم مادر میخواد خواهرم که ندارم 

نمیتونم همه چیو بگم ولی انقد درد تو سینم هست انقد اذیت شدم بابت این موضوع نه که بگم برا انتقال جنین برا همه چی 

مامانم ی زن غد وسرده 

روز تخمک کشی تنها رفتم اتاق عمل واومدم خونمون اصلا بلد نبود شاید بگید باید بهش میگفتی ولی بنظرتون مادری ک میدونه دخترش مشکل داره ی بار نباید بپرسه تو اون مشکلت به کجا رسید 

اگه مادرم پشتم بود بخدا ذره ای ناراحت نبودم ولی مشکلات، نداشتن حمایت مادرم  وداداشامم ک از وقتی زن گرفتن رفتن پشت سرشونم نگاه نکردن نمیگن ی خواهر داریم خیلی به قلبم فشار میاره خیلی افسرده شدم 

کسانی ک مشکل ناباروری دارن میدونن انگار ی کسی هی چنگ میندازه قلب آدمو میخواد بکنه آدم دوست داره با مادرش درد ودل بکنه 

خانواده شوهرمم ک آنقدر در گذشته بهم بدی کردم ک اصلا بهشون اعتماد ندارم دیگ بیخود بی‌جهت زندگی منو شوهرمو خراب کردن

ولی با اینهمه مشکل اگه مادرم واقعا بلمحبت بود همش به درک خانواده شوهرمو مینداختم تو سطل آشغال سالی ی بارم نمیگفتم هستن نیستن

تو دوران مجردیم همین بود هیچ وقت نتونستم باهاش درد ودل کنم خیلی دلم میخواست باهاش صمیمی شم ولی اون سریع آدمو تحقیر می‌کرد سرکوفت میداد وهمیشه ازش فاصله گرفتم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15476171/%D8%A8%D8%B4%D9%82%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AC-%D8%B1%DB%8C%D8%AE%D8%AA%D9%85-%D8%AA%D9%88-%D8%AE%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%85%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%85%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%B1%D9%88%D9%86-%DA%A9%D8%B1%D8%AF

گزارش بزنید این تاپیکم پاک بشه لطفاااا

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الانم گفتم که انتقال جنینه 

وگرنه مشکل من با مادرم از قبل بوده 

مادربزرگم آدم سردیه اصلا بلد نیست عاطفه چیه فقط بشدت خسیسه وپسر دوست، دختراش همه کاراشو میکنن ولی فقط میگه پسرام ارث برای پسرام هست

مادرم وقتی رفتار مادرشو میبینه ک چقدر ضربه میزنه چرا خودش همون رفتارها رو با من میکنه شانس من تو همه خاله هام مامانم بیشتر ازهمه به مادرش رفته 

من همیشه تو زندگی تنها بودم تنها

بعد عروسیم مادرم اصلا زنگ نمیزد بهم همش من میزدم اصلا دلشون تنگ نمیشد برا من 

اصلا ی جوریم ک نمیتونم بگم رفتاراش تو مجردی باهام خیلی بد بود حرفایی میزد ک اگه یکی به شما بگه تا الان زنده نبودین 

عزیزم🥲🥲منم تا حدودی مثل شمامولی خداروشکر یه همسر حامی داریاین خیلی مهمتره

آره ولی برعکس زنداداشام ویا خواهرشوهرم ویا جاریم مدرای خیلی با محبت مهربون دارن بشدت پشت دختراشون هستن وقتی اونا رو میبینم بیشتر احساس تنهایی میکنم

من الانم گفتم که انتقال جنینه وگرنه مشکل من با مادرم از قبل بوده مادربزرگم آدم سردیه اصلا بلد نیست ع ...

با یادآوری اینا خودتو اذیت نکن قشنگم

میدونم شما هم حق داری از مادرت انتظار داشته باشی

ولی فک کن اصلا تو یه کشور دیگه هستن و نمیتونن بیان

با یادآوری اینا خودتو اذیت نکن قشنگممیدونم شما هم حق داری از مادرت انتظار داشته باشیولی فک کن اصلا ت ...

عزیزم الان ک حالم خوب نیست یکم زمان میبره با این موضوع کنار بیام شاید خدا میخواد از من زن قوی بسازه