بچها نامزد فعلی من در واقع خواستکار بوده و خانواده ها در جریانن قرار شد ی مدتی برای شناخت اخلاقیات باهم در ارتباط باشیم!
بچها من قبلا زمان دانشجویی ی دوست پسر چند ساله داشتم که خیلی پسر خوبی بود از هر جهت منو ساپورت میکرد کافی بود لب تر کنم من اونجا غریب بودم خونه دانشجویی داشتم هر مشکلی پیش میومد برام ردیفش میکرد از درست کردن ابگرم کن و وصل کردن گاز و بخاری و تا درست کردن لامپ و فاضلاب و ....
در کل خیلی هوامو داشت مخصوصا ک غریب بودم حتی ماشینشو میداد بهم میرفتم کارامو انجام میدادم حتی ی دونه تعطیلی رو بدون برنامه نمیگذروندیم کل اطراف شهر و شهرای اطرافو گشته بودیم من وقتی با اون تو رابطه بودم واقعا حضور حامیشو حس میکردم دوست داشتنشو حس میکردم اینم بگم جفتمون دانشجو بودیم وقتمون ازاد بود
ولی نامزدم اصلا اینجوری نیست وقت نمیذاره میگه دوستم داره ولی وقت نداره از طرفی رزیدنته سرش شلوغه خب بعد هر چیزی ک بالا گفتم رو نامزدم نداره و من حضورشو حس نمیکنم تو زندگیم دوست داشتنش بهم ثابت نشده چیکار کنم ؟ چی بهش بگم میخوام بهش بگم دوست داشتنتو بهم ثابت کن .
از طرفی چیکار کنم تو ذهنم مقایسه نکنم؟ اخه دو تا ادم متفاوتن نباید مقایسه بشن ولی من مدام مقایسه میکنم