2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خیلی:) 

دوتا داداش دارم بعضی وقتا گیر دادناشون عصبانی شدناشون و.. رو مخ میره ولی از ته دلم خیالم راحته هر مشکلی واسم پیش بیاد میتونم بهشون تکیه کنم و کمکم میکنن

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

دخترم 7 سالشه میخوام فقط بخاطر اینکه در آینده احساس تنهایی نکنه دوباره بچه دار بشم چون خانواده خودمون هم کم جمعیت هست خاله هم نداره دایی هم یه دونه داره که خیلی از هم دور هستیم 

با خواهرم خیلی خوبم تمام دنیا تاریک باشه دلم گرمه به روشنی خواهرم نمیدونم اگه نبود چقدر قرار بود بیشتر سختی بکشم مریض احوالم بچمو نگه میداره غذا میاره کلا فرشته اس

برادرا هستن اما رسمی طوریم میگیم خانوماشون ناراحت نشن ولی جایی گیر کنیم جایی گیر کنن قطعا به هم کمک میکنیم نه خداروشکر که هستن 

تا ۲۰ سالگی نظرم این نبود میگفتم کاش مادرم یه بچه داشت یا دوتا الان میگم خوبه حداقل هفته ای یبار ۴ تا آدم هستن ببینمشون اگه بحث کنیم دعوا کنیم هر کار کنیم بازم هم خونیم بازم پشت همیم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

دو سه ماهی میشه با داداش بزرگم قهرم (۲۷سالشه) حقیقتا عین خیالم نیست حتی بود و نبودنش و با قهر بودنمون بیشتر اوکی ام با اینکه دعوا اینا هم نداریم 

ولی اون یکی وای فقط اینو میتونم بگم فقط کافیه یروز همو نبینیم می‌میریم مطمئنم عاشقشم شرط می‌بندم مثله اون هیچکس تو دنیا داداش نداره شده تا الان بدون ترس پیش کسی خود خود واقعیتون باشین؟ دقیقا اونجوریه رفیقین بیشتر تا خواهر برادر (اونم۲۱هیتش منم۱۸)

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)