2777
2789

همش اینستا نگا میکنه 

تو اکسپلور میگرده. فوتبال نگا میکنه . 

بخوای باهاش حرف بزنی یجوری حرف میزنه ادم فک میکنه یک انسان عاقل و خیلی جنتلمنی هست 

گفتار صد 

رفتار صفر

کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی 

منم میرم کنارش با هم میبینیم راجب اون کلیپا حرفم می نیم راجب فوتبال و طنزا و و و

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خدا رو شکر کن فوتبال نگه می‌کنه. تاپیک های اینجا ر وببین شوهرشان چی نگاه می‌کنه 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

به خاطر اینکه دوپامینشو داری از اینستا میگیره که ولش نمیکنه

چون اینستا براش جذابه تحقیق کن در رابطه با دوپامین متوجه میشی چی میگم

سعی کن با هم وقت بگذرونین بگین بخندین 

برین بیرون جشن بگیرین اصلا همبن الکی الکی چند روز دیگه جشن بگیرین کیک درست کن ی کاری کن بهش خوش بگذره اینجوری دوپامینش داره با تو تامین میشه

اینستاگرام رو خذف کنههم شما هم اونقانون بذارید سر سفره موبایل ممنوع

اینستاگرام حذف کنم میره داخل روبیکا

کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی 

منم یه چند وقتی شوهرم همین شده بود . اینستاظو حذف کردم باهامم دعوا کرد ولی گفتم تا یه هفته باید دور باشی اول خیلی پیله بود که نصب کن برام چون اکانتشو نمیتونس برگردونه من میتونستم خلاصه بعد چند روز ک دیدم بیخیال شده بکم تو گوشیش بودم سر در اوردم فهمیدم( فیلم پ و ر ن میدیده) البته ربطی به اینستاش نداش قبلشم میدیده بود ولی اون موقع بیشتر خلاصه که واسه اونم دعوا کردیم اینستاشو نصب کردم ولی دیگه مثل قبل نیس دائم تو گوشی باشه

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱