2777
2789
عنوان

مشاور بگیرم یا نه

137 بازدید | 15 پست

سلام من توی برنامه ریزی مشکل چندانی ندارم منتها نمیدونم چی بخونم یا چقدر بخونم سردرگم هستم با یه مرکز مشاور آشنا شدم هزینشم ماهی ششصد هست بنظرتون ازشون مشاور بگیرم یا نه؟

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

اگه‌سردرگمی‌پولشم داری بگیر از یه جای مطمئن

نمی‌دونم از کجا بگیرم این مرکز مشاوره هم جایی در موردش نشنیدم نمی‌دونم اعتماد کنم یا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم از کجا بگیرم این مرکز مشاوره هم جایی در موردش نشنیدم نمی‌دونم اعتماد کنم یا نه

تحقیق کن یا به نتیجه نرسیدی از پیجای مشاوره ای اینستابرنامه  بردار

این کاربر دانشجو پزشکی باهاش صحبت کن

@kanizezahram  

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

اگه رشته تون انسانیه 

مشاور خواهرمو معرفی کنم

ک تونست بشونتش سر درس و فرهنگیان قبول شه الحمدلله

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
تجربی هستم عزیزم

سلام

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم 

سلام

سلام خدا قوت

عذر میخوام برای قبولی پزشکی روزی چقدر بخونم کافیه؟برای هر سه پایه رو لطف میکنید بگید

و اینکه کلاً میشه بگین برای قبولی چیکار کنم و..؟من یمقدار سردرگم هستم!

سلام خدا قوتعذر میخوام برای قبولی پزشکی روزی چقدر بخونم کافیه؟برای هر سه پایه رو لطف میکنید بگیدو ای ...

سلام مرسی. دوازدهمین

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم 

میتونم بهتون درخواست دوستی بدم؟

بله عزیزم