2777
2789
عنوان

سلام آقا هستم یه لحظه بیاییدد

| مشاهده متن کامل بحث + 3446 بازدید | 165 پست
اهان آفرین آره این بنظرم ج بده ولی خیلی سخت هست برام اینکار چون ب ندرت میبینمش و بعد وقتی میبینم یا ...

آقایون در این موارد خیلی زبل هستن.

خودت یه راهی پیدا کن.

جسارتا میشه بپرسم شغلتون چیه؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ماشین داری نامحسوس موقع تعطیلی مثل اینکه تصادفی جلوش سبز شو تعارف کن بگو اتفاقا مسیر منم همون طرفه کم کم با هم اشنا بشین اگه ازت خوشش بیاد دفعات بعد هم سوار میشه اگه نه دیگه سوار ماشینت نمیشه 

تو فعلا از قیافه اش خوشت اومده مطمئن باش اخلاقش خوب باشه به قول عزیزجونم تو صورتش که نمیخوای آبگوشت ...

ن مطمینم اخلاقشم اوکیع . 

ولی یه مشکلی هست  چندسال پیش یه اشتباهی کردم تقریبا ۳ سال پیش  همینطوری مثل این یکی دیگه رو میخواستم اینقدر دست رو دست گداشنم ک آخرش موقعی ک بهش گفتم ( البته اون موقع یکی رو واسطه کردم ) نامزد داشت و داشت مراسم می‌گرفت  . بخودم گفتم چرا همون ۳ سال پیش بهش نگفتم . 

میترسم اینم از دستم بپره🤦😔 نمی‌خوام خراب بشه

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

اصلا نباید پیشنهاد ازدواج بدی... توی مسیر برگشتش یا جایی که تنها میشه برو شروع کن باهاش صحبت کردن، ی ...

یعنی رک و روراست بگم ازتون خوشم اومده ؟ زشت نیست بنظرت  ؟ 

خب میگه ن . صدرصد ج منفی میده 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

شما حتی اسم فامیلش رو هم نمیدونین!اول یه تحقیق ریز کنین، زیر و بم‌طرف رو دربیارید. بعد به روش اون کا ...

خب جلو برم اوکیه. ولی  چ متنی بهش بگم ؟ چ صحبتی کنم 

مثلا حلوشو گرفتم خب حالا چی بگم؟😐

ن مطمینم اخلاقشم اوکیع . ولی یه مشکلی هست چندسال پیش یه اشتباهی کردم تقریبا ۳ سال پیش همینطوری مثل ...

خودتون برید بهش بگید خانم فلانی باهاتون کار داشتم میشه چنددقیقه بهم وقت بدید خب کار نداشته باشه میگه بله وشما هم قهوه ای چایی چیزی بگیرید اگر کافی شاپ داره محل کار برید اونجا بگید حقیقتا جسارت نباشه من شما رو برای ازدواج انتخاب کردم حالا شما اگر مشکلی ندارید با هم آشنا بشیم ایشون هم جواب میده دیگه

اگر هم مثلا گفتش الان وقت ندارم خب یه وقت بگید تعیین کنید اینجوری سرصحبت باز شده

اول مطمئن شو که مجرده بعد سینتو‌ سپر کن و با یه مقدمه چینی که حوصله سرنبره حرف دلتو بزننگی شماره مو ...

آهان 🤣

ارع اینم خوبه 

ولی با کسی ک زیاد تا حالا صحبت نکرده چجوری قبول کنه بیاد کافه🥺 انگار براش غریبه هستم . 

با این ک  همکار هستیم خب  ولی ب دلیل ازدحام و شلوغی نمیتونم زیاد ببینمش  یا صحبتی نمی‌کنیم ب اون صورت .

فقط چند بار سعی کردم بهش بگم خسته نباشید 😂🤣

خب جلو برم اوکیه. ولی چ متنی بهش بگم ؟ چ صحبتی کنم مثلا حلوشو گرفتم خب حالا چی بگم؟😐

ببخشید چون آقا هستید این رو میپرسم

اگر خانمی به نامزدش بحثش بشه و

بگه دیگه نمیخوام باهات باشم وبیایید وسایلی که برای نامزدی آوردید رو ببرید

اما اون آقا هیچ عکس العملی نشون نده وهیچکار نکنه یعنی طرف رو میخوادش ونمیخواد بهم بزنند یا نه براش مهم نیسته اصلا؟؟

حتما یه چیزی تعارف کن بهش مثل نسکافه یا دعوت به کافه چون زنها در این حالت احساس حمایت میگیرن شاید بهت جذب بشه صدردصد نیست ولی

یا اینکه شمارشو پیدا کن با یه شماره ناشناس یه مدت پیام بده ببین کسی تو زندگیش هست یا نه

با دوستای مشترکش دوست شو وارد جمعشون شو 

در هر حالتی هم شخصیتتو حفظ کن

تاپیک سرکاریه 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

اهان آفرین آره این بنظرم ج بده ولی خیلی سخت هست برام اینکار چون ب ندرت میبینمش و بعد وقتی میبینم یا ...

برو تو اتاقش اگه اتاق تنها داره و همکار دیگه ای پیشش نیست 

برو بهش بگو اگه امکانش هست میخوام در مورد ی موضوعی صحبت کنم باهاتون ولی اینجا جاش نیست  ی تایمی رو  بزارید بیرون محل کار تو کافه ای صحبت کنیم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

آقایون در این موارد خیلی زبل هستن.خودت یه راهی پیدا کن.جسارتا میشه بپرسم شغلتون چیه؟

ن بابا . من برعکس آدم ساکت و بی حاشیه ای  هستم . همه چیم اوکی هست ‌‌. فقط لعنتی زبون ندارم😂 🤦 

ک بتونم مخ بزنم .. اشتباهم اینه همیشه رک و روراست جلو میرم