2777
2789
عنوان

سلام آقا هستم یه لحظه بیاییدد

3446 بازدید | 165 پست

اگه از یکی توی محل کار خوشمون بیاد . 

چجوری بهش پیشنهاد برای ازدواج بدیم ک زشت نباشه  

اولش یهو بگم ممکنه ج منفی بده  .اصلا بلد نیستم کمکم کنید  خراب نکنم ؟؟ 😔

نمیخوام خراب بشه 🤦

چجوری جلوشو بگیرم ؟ و بهش چی بگم ؟ 

دارم تمرین میکنم کمکم کنین. 🥺

مثلا بگم ببخشید یه لحظه 😂

بعد میگه بفرمایید . 

بگم ببخشید میخواستم یه موضوعی رو بهتون بگم بعد خب اینجا جای مناسبی نیست و فرصت نمیشه . شمارتون رو بدید😂🤦 چیکارکنم  ؟؟ 

حتی اسم و فامیلشم نمی‌دونم . فقط بعضی وقتا شانسی میبینمش  توی سالن 

کمکم کنین ؟ 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم یهو پیشنهاد نده.

اولش سلام علیک گرم تر کن.

بعد مثلاً داخل آشپزخونه میبینی یه نسکافه بده بهش.

کم کم خودتو نزدیک کن بعد یه روز که داشتین صحبت می‌کردین بگو از کسی خوشم میاد نمی‌دونم چطوری بیان کنم.

اون هم یه پیشنهاد میده که اینطوری بگو.

دیگه متوجه میشی چه روشی مورد تاییدش هست

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

کسی رو که کمترین شناخت و ارتباطی باهاش نداشتی، بخوای پیشنهاد بدی، به احتمال خیلی زیاد جواب رد بهت میده.

حتما اول باید یه مدت باهاش ارتباط برقرار کنی تا هم تو ازش شناخت پیدا کنی و هم ایشون شما رو بشناسه.

۳۰ ام

ببخشید سی ساله و بی تجربه برو بگو بدون رودر بایسی مگه ترس داره فوقش میگه نه

یارب به جلال عرش و کرسی نه چی تو منو عطا فرستی ..عقل و ادب و خداپرستی.. ایمان و امان و تندرستی..فتح و فرج و فراخدستی 
ی نفرو واسطه کن

ع یعنی اینطوری بهتره ؟ .میخواستم همینکارو  کنم  یکی رو بفرستم .  گفتم  اینطوری ممکنه ج منفی میده  خودم بگم بهتره ک بفهمه کی هست و ببینه منو 🤦 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

اصلا نباید پیشنهاد ازدواج بدی... توی مسیر برگشتش یا جایی که تنها میشه برو شروع کن باهاش صحبت کردن، یکم ازش تعریف کن و بگو ازتون خوشم اومده امکان آشنایی هست؟ 

اول مطمئن شو که مجرده 

بعد سینتو‌ سپر کن و با یه مقدمه چینی که حوصله سرنبره حرف دلتو بزن

نگی شماره مو داشته باشینااااا اونوقت میگه هولی🤣

بگو میتونیم فلان روز بشینیم فلان کافه یکم صحبت کنیم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

به نظرم یهو پیشنهاد نده.اولش سلام علیک گرم تر کن.بعد مثلاً داخل آشپزخونه میبینی یه نسکافه بده بهش.کم ...

اهان آفرین آره این بنظرم ج بده ولی خیلی سخت هست برام اینکار چون ب ندرت میبینمش و بعد وقتی میبینم یا در حال رفتن ب اتاقش هست یا داره میرع خونه . اونم توی سالن ب اون شلوغی ک همه همکاران میبینن🤦

شما حتی اسم فامیلش رو هم نمیدونین!

اول یه تحقیق ریز کنین، زیر و بم‌طرف رو دربیارید. بعد به روش اون کاربر که‌گفتن بهش نزدیکتر بشید ‌مثلا تو آشپزخونه براش نسکافه بریزید عمل کنین.

خودتون برید جلو، واسطه چرا؟؟؟؟

آدما فرق میکنن، من از شهامت طرف مقابلم خوشم میاد، نه واسطه برای همین خودم خاستگاری اولیه کردم 🤣🤣🤣🤣🤣

بماند که یه وقتایی میخوام سر به تن طرف نباشه، ولی درکل، میخواستمش همیشه!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.