2777
2789

جشن عقد پسرخاله ی شوهرمه من بچم تازه دو ماهش شده 

زنگ زدن دیشب شام دعوت کردن بچمون گزاشتم خونه ی مامانم اینا خودمون رفتیم

گفتم صدای باند اذیتش میکنه یا سرماخوردگی میگیره

نگو اصلا دیشب شام اصلی نبوده کلا خودمونی جمع بودن کسی نبود

من رسیدم گفتم چه خلوته هنوز مهمونا نیومدن گفتن نه مهمونا همینه عقد فردا شبه

منم گفتم فکر کردم شلوغه بچه رو نیوردم

خاله ی شوهرم شروع کرد نصیحت کردن که بچتو انداختی این ور اون ور ولش کردی ، بچتو مواظب نیستی قشنگ هر جا رفتی ببر بچه رو

بعد من کلا در ماه یکی دو بار جایی باشم شیر خشک میدیم بهش ، همه ی فامیل جمع شدن  میگن نوچ نوچ شیر خشک میده به بچه ، واقعا که و..

خلاصه حدود ده دقیقه همشون فقط هر چی تونستن گفتن منم اصلا نتونستم بشینم به شوهرم پیام دادم بیا بریم

بعد گفتن اره فردا بچه اتو بیار بزار به صدای باند عادت کنه اونجوری اجتماعی نمیشه

منم اومدم ولی واقعا بهم برخورده

میخوام امروز هم نرم عقدشون

تازه مادرشوهرم از همه بدتر یه اخم و تخمی بهم کرده که نگم

فقط میگفتن وای به بچه شیر نمیده انداخته مونده خونه ی مامانش و ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرخاله های شوهرمو اصلا نمیشناسم 😕

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

ولی بنظرم برو بچه رم ببر وقتی بچه انقدر گریه کرد مراسمشونو خراب کرد میفهمن چرا نمباریش😂😂😂

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

نرو بگو بچم سرما خورده نمیتونم بیام میخوام فک نکنین ولش کردم اومدم مهمونی

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

اگه من بودم نمی‌رفتم یعنی چی بچه دوماه چی می‌فهمه باند چیه ازصدایی بلند وحشت دارن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من بودم نمیرفتم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅