2777
2789
عنوان

فردا جشن عقده من قهرم نمیرم حق دارم بنظرتون یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 94 پست
راستشو بگو ، شاید حق با من نیست خودم نمیدونم

اولا شیرخشک اصلااااا چیز بدی نیست یه تغذیه با مواد مغذیه همه هم میدونیم اون به اصطلاح فامیلا هم گفتن شیرخشک کِخِه خودشونم میدونن. نظر شخصی من اینه ک اگه بچه دوماهه داشته باشم تو زمستون جایی نمیرم . یه چیز دیگ طبق روایت روانشناسا اهنگ برای بچه ها اونم باند باشه سمه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه هر سری نظر میدم😂😂نی نی سایتیا میریزن سرم همیشه هم حرفام درست بوده.... ببین لزومی نداره همه جزی ...

ما مجبور نیستیم بقیه رو از خودمون راضی نگه داریم...اینقدر خودتونو پایین نبینین....خاله جون خرکی باشه بخاد به بچه داری من گیربده آخه.....من همه ی اینارو تجربه کردم توزندگی دیدم الان اومدم نشستم...خخخ

تجربه اینه روندین به هیچکس تامام

اگه من بودم نمی‌رفتم یعنی چی بچه دوماه چی می‌فهمه باند چیه ازصدایی بلند وحشت دارن

اره همون به خدا شانس من همه عروسی ها افتاده الان

نمیدونم چیکار کنم

نمیرم یجور ناراحتن

میرم هم فقط گیر میدن که بچه رو نیورده اومده خوش گذرونی

بچه پیش مادرا باشه ایرادی ندازه خونه کس دیگه بدم یاد 

ولی ب اون ربطی نداشت برو بچتم نبر

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ول کن بابا این حرفای خاله زنکی تموم نمیشه

یه جمله وای اجتماعی نمیشه یاد گرفتن خودشونو عقل کل می دونن

بی خیال شو

دوست داشتی برو عقد اگه حالت خوب میشه

اگه حالتو خراب می کنن نرو

بعدا هم پرسیدن بگو دوست نداشتم بچمو بذارم اینور اونور 

والا

دهن مردمو نمیشه بست

اگه رفتی جشن اصلاااا بچه و نبر‌

من این کلیپ رو نمیدونم کجا پیدا کنم بفرستم برات میگه صدای باند برا بچه مثل صدای انفجار بمب در این حد

رو ذهنش و گوشاش تاثیر محرب میزاره مریض میشه و خوابش خراب میشه

از انور هی یکی میخواد ببوسش فلان 

اگه رفتیی نبر بچه رو اتفاقا برو لجشون در بیاد😂

ولی این طفل معصوم اصلاااا نبر

وا یعنی چی بگو بشماچه بچمه بلدم چطور بزرگش کنم مادر همسرتم مقصره

اره والا مامانش اونجا شورشو در آورد اصلا

همش میگفتن مامانت اینا سر بچه رو بزمن یه جا ناقص کنن چی

آخه مگه جنگه خونه ی مامانم