2821
2789
عنوان

خیانت نامزدم

855 بازدید | 35 پست

من یکساله که عقد کردم و نامزدیم دوهفته بعد عقد تو گوشیش دیدم که با یه دختر دیگه چت کرده بود گفته بود سرم شلوغه ببخشید نمیتونم بهت برسم و این حرفا بهش نشون دادم پیام هارو اول گریه کرد بعد گردن نگرفت و شاکی شد،بعد عقد فهمیدم چندین تیک عصبی شدید داره ک اصلا قبل عقد هیچ کدومو انجام نمی‌داد بعدا فهمیدم از بچگیش این مشکل رو داشته و به من نگفتن،وقتی خونه ی پدر مادرم پیشم هست خیلی متین و مهربونه ولی وقتی میریم خونه ی پدر مادرش با من میشه شکل یه هیولا به مرور رفتاراش بدتر شد و این آخری سر اینکه من دستمال کاغذیم تو مهمونی وقتی بلند شدم نفهمیدم افتاده از دستم برگشت بهم گفت بذار بریم زیر یه سقف زندگی رو برات زهر میکنم به صورت وحشتناکی خشنه و وسواس شدید فکری و عملی داره،بینهایت خسیس یعنی میریم بیرون من خرج میکنم پنج شش ماه بعد عقدمون خونه خرید که طلاهای منو فروخت حتی حلقه هامونو و خونرو زد به اسم مامانش و همش میگه ندارم خلاصه هرچی پیش میره رفتاراش ترسناک‌تر میشه شغلش پلیسه و فوق العاده مامانیه تمام زندگیش دست مامانش پیش مشاور رفتیم گفت تمام مشکلات تو از مامانی بودنته اینم بگم سطح خانوادگیمون خیلی متفاوته مثلا ما خونمون عظیمیس اونا روستاهای اطراف فردیس و پایین کرجن و متاسفانه گول ظاهر موجه و مذهبی خودشو خانوادش رو خوردم قبل ازدواج ۲ ماه دوست بودیم و با اصرار خودش اومد خواستگاری به من میگه یه قرون پول ندارم بعد میفهمم ۵۰میلیون گذاشته رو پول پیش کارگاهی ک با داداشش دارن یعنی بیشمار کارهای این شکلیش ذره ای به روش نیاوردم تا حالا که چندروز پیش فهمیدم به داداشش پول داده بهش گفتم همه چیو زدم تو صورتش و به روش آوردم بعد جای اینکه از من عذرخواهی کنه الان قهر کرده و چندروز ازش خبری نیست همون روز زد تو این هفته میام خونتون که جلو مادر پدرت صحبت کنم مامانمم میارم ک کمتر اذیت شم عین جمله این ،انقدر مامانیه،مهریم ۸۸تاس خونه ای که گرفتیم حدود ۲میلیارده پدرش اینا همونجایی که هستن هم ۵تا مغازه و اینا دارن که برای خودشونه،حالا میخوام مادرش ک اومد همه چیو بگم جلوی بقیه و محکم وایستم بگم باید خونرو بزنین به اسمم ۶دانگ قیمت خونرو از مهریه کم میکنیم و به همون تعداد از مهریم میبخشم که میشه ۲۶تا سکه و بگم فقط به این شرط میام توی این زندگی میخوام مثل خودشون باشم و فیلم بازی کنم انقدر عذابم دادن و بعد اینکه خونرو زد به اسمم برم تقاضای طلاق کنمو مهریمو بذارم اجرا به نظرتون فکر خوبیه؟؟

اره فکر خوبیه چون رو راست نبودن 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اره فکر خوبیه چون رو راست نبودن

عزیزم ی سوال ببخشید اگه ناراحت میشید میتونید جواب ندید

شما چطور متوجه مشکل بچتون شدید ایا مادرزادی بود؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی فکر نکنم قبول کنه چند سالشه؟

۲۷،آخه پارسال ک بهم خیانت کرد مامانشو کشیدم کنارو بهش گفتم گفت زندگی خودته سفت بگیر،مامانش با اینکه دخالت میکنه ولی ظاهرا مهربون و شدیدا مذهبیه،میگم وقتی اومدن خونمون مامانشو بکشم تو اتاق بگم بازم خیانت کرده و من اگر قضیه خونرو میگم واسه اینه ک بترسونمش شما قبول کن من دوباره میزنم به اسم شما ک دچار سوتفاهم نشید چون من جلوشون خیلی خودمو همیشه مودب و باپرستیژ نشون دادم نظرت چیه؟

عزیزم ی سوال ببخشید اگه ناراحت میشید میتونید جواب ندیدشما چطور متوجه مشکل بچتون شدید ایا مادرزادی بو ...

نه  تولد یک سالگیش از ذوق تولدش وقتی از دراومد تو از ذوق ۴۵ دقیقه رفت توشوک‌خیره شد یعنی نوعی تشنج دیگه دکترا هعی دارو با دوز بالا دادن فلح مغری شد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عالیهکلا دور زندگی باهاشو خط بزن

تازه اینم یادم رفت بگم بهم گفت چادری شو با مخالفت شدید خانوادم قبول کردم چقدر جنگیدم بخاطرش بعد اونروز رفتیم دکتر فکر کنید من با چادر کاملا محجبه یهو شروع کرد با یه آقایی ک تو نوبت بود بحث کردن ک چرا به زن من داری نگاه میکنی

۲۷،آخه پارسال ک بهم خیانت کرد مامانشو کشیدم کنارو بهش گفتم گفت زندگی خودته سفت بگیر،مامانش با اینکه ...

خوبه اما اگه ادمای خفت خط و خسیسی هستن قبول نمیکنن بنظرم🥲

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
نه تولد یک سالگیش از ذوق تولدش وقتی از دراومد تو از ذوق ۴۵ دقیقه رفت توشوک‌خیره شد یعنی نوعی تشنج د ...

قلبمممممممم

الهی بمیرم من 😔

الان خوبه؟ بهتر شده؟

جدا شو تراخدا

به هیچ وجه باهاش نمیرم زیر یه سقف فقط کمکم کنید مغزم کار نمیکنه،این که تیک عصبی و وسواسش رو از من پنهون کردن به نظرتون شامل فریب در نکاح میشه؟تیکش جوریه ک همه جا خجالت میکشم

حس میکنم توام احتمالا وضع مالیش برات مهم بودهحالا خیانتش چی بود مالی منظورته؟اینو بفهم که ۲،۳سال دوس ...

نه اونموقه اصلا مهم نبود چون دیدم که وضع مالیش در چه حده گفتم پسر سالمیه اهل مواد نیست مذهبیه اهل خانوادس مهربونه پول مهم نیست ولی بعد عقد عوض شد