2821
2789
عنوان

خیانت نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 35 پست
حس میکنم توام احتمالا وضع مالیش برات مهم بودهحالا خیانتش چی بود مالی منظورته؟اینو بفهم که ۲،۳سال دوس ...

خیانت لین بود که به یه دختر دیگه زده بود عشقم ببخشید ترخدا اینروزا بهت کم میرسم و فلان قربون صدقه دختره رفته بود و اینا ک نمیتونه باهاش بره بیرونو اینا عذرخواهی کرده بود

قلبممممممممالهی بمیرم من 😔الان خوبه؟ بهتر شده؟

خدانکنه دختر همیشه سرحال باشی و سلامت انشالله.نه خوب نشده 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدانکنه دختر همیشه سرحال باشی و سلامت انشالله.نه خوب نشده

از ته قلبم براش دعا میکنم خدا بزرگه💚

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
از ته قلبم براش دعا میکنم خدا بزرگه💚

قربون دل مهربونت فداتشم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اسی

ن تیک عصبیش تو دادگاه علیهش میشه

نه اون خونرو میزنن بنامت

با توجه ب تجربه بزرگم از دادگاه و پزشک قانونی و یکبار طلاق  گفتم

یتدت نگه دار حرفمو اگ برعکس شد بیا بگو

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

پس چیکار کنم به نظرت؟

تمام تلاشتو بکن چیزی ازشون بکنی

بگو من حاصرم از مهریم بگدرم ولی درقبالش حتی شده س دانگ خونه میخام

اول بگو همه خونرو 

قبول نکردن بگو س دانگ

اسی س دانگم س دونگع

چرا چون مهریه از صد درصد ده درصد زنم نمیتونه بگیره

من خبره ترین وکیلو داشتم 

ن من تونسم بگیرم

ن رفیقم

ن دخترعمم

دادگاه  بشدت طرفدار مرداس

.حالا تو مهریتو با زرنگی ازاینا یطور دیگ ای بکش

بعد بزن در کونش گمشه

چون بااین ابدا خوشبختشی

خودتو گول نزنی یوق

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

تمام تلاشتو بکن چیزی ازشون بکنیبگو من حاصرم از مهریم بگدرم ولی درقبالش حتی شده س دانگ خونه میخاماول ...

یه چت از خیانتش درست کنم با حرفها و عکسهای سانسوری که دختره فرستاده واسش  اومدن خونمون مامانشو بکشونم تو اتاق بگم دوباره خیانت کرده من تو جمع هیچی نمیگم فقط میخوام آدم شه شما بزن به اسم من که فقط حساب ببره من بعدش میزنم به اسم شما ولی شماهم هیچی بهش نگو

ب نظرت خوبه اینکار؟

من میگم یهو همرو تو یکروز نگو

بشدت خخودتو ناراحت نشون بده

چتارم نشون بده

بگو نمدونم چیکارکنم با چ امیدی بمونم

فردا برداشت یکی ازاین دخار خرابارو اورد اوار کرد رو زندگیه من چی

بدبخت شدم ن میتونم برگردم ن میتونم بمونم شما زنی بهتر درک میکنی

چون عقلی ک اونا دارن بیشتر ازچیزیع ک تو ذهن ماس 

فک نکن گول میخورنن درجا.

چیپس ک نیست درجا بدن ب ادم

من میگم یهو همرو تو یکروز نگوبشدت خخودتو ناراحت نشون بدهچتارم نشون بدهبگو نمدونم چیکارکنم با چ امیدی ...

اره راست میگی دقیقا همینه ک میگی،پس بهش نگم که اصن بیا بزن ب اسم من من مبلغ خونرو چک میدم بهت اگر اطمینان نداری فقط میخوام جلو چشم این اینکارو کنی من فرداش میزنم به اسم شما 

اینو نگم دیگه؟

اون همه پول داره شما چرا طلاهاتو دادی پس

پدرش داره خودش پلیسه یه حقوق کارمندی داره و یه کارگاه با داداشش که شریکن و با مامانش میگفتن ک اونجا درامد نداره قسط داریم فلان گفت خونه بخریم نریم مستاجری پول ندارم فقط یه مقدار دارم عمرا با این پول بتونم بخرم تو کمک کن بخریم که راحت باشیم و...منم گفتم واسه زندگیمونه اشکال نداره ولی خوب خونرو حداقل میزنه به اسمم ولی یهو بی‌خبر رفتن گرفتن و زد به اسم مامانش