2777
2789
عنوان

بچهااااا

69 بازدید | 11 پست

من پوستم خیلی سفیده لک هم ندارم واسه همین کرم پودر نمیزنم 

ولی از طرفی زیر چشمام تیره و گوده چندتا هم جوش دارم 

بنظرتون کانسیلر شیگلم خوبه بخرم؟یا کانسیلر در حد ۶۰۰ تومن معرفی کنید که کاور کنه

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

اسم کانسیلرمو نمیدونم فردا یادم بیار بهت بگم در حد ۲۰۰ توننه ولی خیلی خوبه سبکه

چشممم

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاورش خوبه برا پوست من من پوستم سفیده شماره 1 میزنم نه نمیماسه من ضد افتاب میزنم روش کانسیلر دقیق یا ...

مرسی عشقممم

فقط همونی که رنگ درش صورتیه؟

romantic matte زدم ایرنت زیر ۵۰ تومنه😂 ولی فول کاوره حالا تو ک میخوای هزیینه کنی امتحانش کن پشیمو ...

وای چقدر ارزوووونهههه😂🥰

سنگین که نیست؟من تقریبا زیاد بیرونم و میخوام سبک ولی با کاور بالا باشه