چشم،،آبیشونم مدیر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 764 عنوان تف به این زندگی | مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 102 پست حالم بده:))) مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه) 1403/11/12 | 02:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nrgsi82 عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 7432 نمیشه اینجا بگم که🥲 مشکلات زناشویی عزیزم؟فک کنم از یکی از تاپیکات فهمیدم یکم گلم
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10398 چند کیلویی ۱۶۳قدم وزنم ۴۵ حالا یچی بگم پشمات بریزه دو شکمم زاییدم اینم 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
چشم،،آبیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 764 عزیزمی❤️❤️❤️منم رفتم دکتر ازین آنلاینا زنگ زدم متخصص تغذیه دو کیلو کم کردم بازم دارم کم میکنم چاق شد ... وای چه خوب امیدوارم به وزن دلخواهت برسی همینجا خبرشو بری عشقم :)قربونت چشم مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)
نرگسسs عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 1093 مشکلات زناشویی عزیزم؟فک کنم از یکی از تاپیکات فهمیدم یکم گلم اره این یکیشه
چشم،،آبیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 764 نمیرو بهتر نتیجه میده یا آبپز؟ وای کامنتش برام نمیاددد چی گفته؟ مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)
_rahaa_ عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 773 من ۴۹ و ۱۶۰شکم و پهلو نابودم کرده🤣ولی مچ دستم نازکککک ینی شکم پهلو داری خدایی؟مم باز اینقد کمرم باریکه همه شلوار قسمت کمر گشاد یا کلا هر مانتویی قسمت کمر شل بارونی من نتونستم امسال بگیرن سر همین ک کمربندش نبندم😂
_rahaa_ عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 773 وای کامنتش برام نمیاددد چی گفته؟ فک کردم فقط برا من اینجوریه سایت مثل اینکه مشکل داره
چشم،،آبیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 764 ۴۶ قدم ۱۶۰ ولی فک نکن خوبم استخون بندیم ریزه کلا اره میفهمم منم اینجوریم😭😭 مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)
rahaaaa318 عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 9638 ینی شکم پهلو داری خدایی؟مم باز اینقد کمرم باریکه همه شلوار قسمت کمر گشاد یا کلا هر مانتویی قسمت کمر ... من کل وزنم کمع شده تو شکم و پهلوم اکانت تعطیل
نارگیل677 عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 2558 وای چه خوب امیدوارم به وزن دلخواهت برسی همینجا خبرشو بری عشقم :)قربونت چشم قربونت عزیزم خیلی مهربونی😍😍😍توام نگران نباش مشکلت حل میشه علم خیلی پیشرفت کرده دیگه
چشم،،آبیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 764 ۱۶۳قدم وزنم ۴۵ حالا یچی بگم پشمات بریزه دو شکمم زاییدم اینم چندسالتهههه دختر وایی ما چقدر بدبختیم مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)
چشم،،آبیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 764 منم اومدم تف کنم برم فقد - تف کن جانم مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)
چشم،،آبیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 764 فک کردم فقط برا من اینجوریه سایت مثل اینکه مشکل داره تو خوندیش؟میگی لطفا مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)