2777
2789
ببین خیلی تلاش کردیم صحبت کنیم و رابطمون رو دوباره بسازیم ولی من میدیم که دیگه سرد شده منم سرد میشدم ...

خیلی ادما هستن که تورو میفهمن تو هیچ کسو از دست ندادی چرا باید حسرت بخوری؟شاه پریان که نبود فقط بیخیال باش نیست که نیست نشد که نشد خودمونو که نباید بکشیم همینجوری ادامه بده و ناامید نشو

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا خودمم لاغرن استرس همینو دارم 🫂

عقدته؟

حس خیلی بدی دارم اون اصلا با بدن من مشکلی نداره دوسش داره

ولی من خودم خجالت میکشم بدم میاد دلم میخواست توپر باشم حالم خیلی بده:)

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

خیلی ادما هستن که تورو میفهمن تو هیچ کسو از دست ندادی چرا باید حسرت بخوری؟شاه پریان که نبود فقط بیخی ...

نه فک میکنی هرکسی شبیه تو نیست و کم پیدا میشه آدمی که هم بخواد بمونه باهات و هم شبیتهت باشه نمی‌دونم واقن حس میکنم از دستش دادم با اینکه پیش خودم میگم مگه چندسالمع تازه اول راهم و کلییی آدم‌قرار ببینم

نه فک میکنی هرکسی شبیه تو نیست و کم پیدا میشه آدمی که هم بخواد بمونه باهات و هم شبیتهت باشه نمی‌دونم ...

بهم درخواست بده

کلی حرف دارم باهات

چ خوب خودش لاغره یا ن ؟من در شرفشم

خودش اره لاغره و خوشبختانه من عاشق اینم طرف مقابلم لاغر باشه از پسرای چاق و توپر متنفرم😂