2777
2789
عنوان

به عمم گفتم ترشیده

| مشاهده متن کامل بحث + 2255 بازدید | 86 پست
امروز کلافه شدم ریپلای کردم گفتم با منی؟گفت کی غیر از تو اینجا ترشیدهمنم گفتم عمتاصلا حواسم نبود عمه ...

😑😑😑😑😑😑الفاتحه

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمیباشد کسی که ازدواج نکرده حتما یه مشکلی بوده یا خواستگار خوب نداشته یاکمال گرا بوده یا خانواده سد راهش بودن هزار دلیل داره ولی هر دختری دوست داره طعم زندگی مستقل خانوم خونه ی خودش بودن و طعم شیرین مادری و همسری را بچشه کسایی که همچین صحبت هایی میکنن از کمی شعورشونه اصلا به دل نگیر عزیزم دنیا گرده

تو گروهن هیچی بهش نمیگنبچه نیست ۳۲ سالشه دانشگاه درس میده

بفرما اینم از استادا😐

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

اسی چرا حس کردم پسرعموت روت کراشه میخاد لجتو دربیاره 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

به شوخی می‌گفته خبچه ربطی به عمه ات داشت عزیزم؟

چه شوخی ای؟ اوف

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

اره گفت دست شما درد نکنه۲۵

عزیزم این جور چیزا شوخیش هم خوب نیست من خیلی بچه بودم و به دختر عمم گفتم تو چند سالته اون گفت 23  و گفتم وای 23 سالته هنوز ازدواج نکردی منظوری نداشتم ولی قلب اونو شکستم ودرست خودم بعد از هزا تا بالا پاین رفتنا و بعد از کلی استغفار بابت حرفی مه بچگی زدم تو 23 سالگی ازدواج کردم به خاطر همین حواست باشه دل کسی نشکونی