2777
2789

من یه دوستی دارم خیلی کم با هم میریم بیرون اما دختر خوبیه در واقع ارتباطمون کمه ایشون چند سال پیش با یه پسری نامزد کردن که بنکاه ماشین داشت و شوهرم دورادور میشناختش پسره تو عقد با دوستم بدرفتاری کرد و در شرف جدا شدن بودن که شوهرم سپرد به پسره برامون ملشین پیدا گنه و پیدا کرد و خرید اما من بهش گفتم دیگه هیچ وقت با ایشون خرید و فروش نداشته باش اینهمه بنگاه ملشین و...دوستمو اذیت کرد براش ناراحت میشم الان قرار  شده ماشینو بفروشه متوجه شدم دوباره رفته سراغ همون بنگاه و همون شخص!به من هم نگفت اگه یکی بره به دوستم خبر بده چقدر از دست من میرنجه خیلی از کار شوهرم ناراحتم همیشه فقط هدف خودش مهمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این جریان به شما چ ربطی داره مگه شما معامله میکنی دخالت نکن شما از زندگی اون دونفر خبز نداری

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

من مخفیانه گوشیشو چک کردم فهمیدم اما بگم هم میگه ربطی ندارهو خودش خریده بهتر میفروشه و...مطمینم

البته زیاد اتفاق مهمی نیس که حالا مثلا دعوا بخوای درست کنی تهش دوستت گفت بگو شوهرم چون از خودش خریده بود گفت بهتر میفروشه رفت یا بگو من خبر نداشتم

اسی به عنوان یه خواهر میگم سر دوست و فامیل با همسرت تلخی نکن

دوستتم فهمید بگو نه به من گفته نه من در جریان کارهاش هستم که بدونم از کی میخره به کی میفروشه کلا خودتو قاطی نکن

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
این جریان به شما چ ربطی داره مگه شما معامله میکنی دخالت نکن شما از زندگی اون دونفر خبز نداری

تا حدی خبر دارم اما به هر حال مطمینم دوستم بشنوه ناراحت میشه خودمو میذارم جاش میرنجم 

تا حدی خبر دارم اما به هر حال مطمینم دوستم بشنوه ناراحت میشه خودمو میذارم جاش میرنجم

نه اصلا اگرم فهمید بگو من خبر نداشتم تموم شد رف

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

بابا تو به این کارهای مردانه چیکار داری، شوهرت چیکار کنه که یکی با نامزدش داره طلاق میگیره و این وسط شوهرت، برا دختره به خاطر تو طرف نگه داره و با یارو بده بستان نداشته باشه، ضمنا از دوست نون و اب در نمیاد واسه آدم، تو این کارهای شوهراتون دخالت نداشته باشین، خیلی خیلی دوتا موضوع بی ربط هستن به هم، توقع از شوهر که با فلانی خرید و فروش نداشته باش، چون دوستم رو اذیت کرده 

دوست و رفیق کیلویی چند ول کن بابا تو قرار نیس ریز زندگیتو به دوستت بگی اگه هم‌ پرسید بگو نمیدونم خبر ...

اون اصلا نخواهد گفت ممکنه کسی بهش برسونه چون اونجا فامیل دارن و بخواد ناراحتش کنه