من یه دوستی دارم خیلی کم با هم میریم بیرون اما دختر خوبیه در واقع ارتباطمون کمه ایشون چند سال پیش با یه پسری نامزد کردن که بنکاه ماشین داشت و شوهرم دورادور میشناختش پسره تو عقد با دوستم بدرفتاری کرد و در شرف جدا شدن بودن که شوهرم سپرد به پسره برامون ملشین پیدا گنه و پیدا کرد و خرید اما من بهش گفتم دیگه هیچ وقت با ایشون خرید و فروش نداشته باش اینهمه بنگاه ملشین و...دوستمو اذیت کرد براش ناراحت میشم الان قرار شده ماشینو بفروشه متوجه شدم دوباره رفته سراغ همون بنگاه و همون شخص!به من هم نگفت اگه یکی بره به دوستم خبر بده چقدر از دست من میرنجه خیلی از کار شوهرم ناراحتم همیشه فقط هدف خودش مهمه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بابا تو به این کارهای مردانه چیکار داری، شوهرت چیکار کنه که یکی با نامزدش داره طلاق میگیره و این وسط شوهرت، برا دختره به خاطر تو طرف نگه داره و با یارو بده بستان نداشته باشه، ضمنا از دوست نون و اب در نمیاد واسه آدم، تو این کارهای شوهراتون دخالت نداشته باشین، خیلی خیلی دوتا موضوع بی ربط هستن به هم، توقع از شوهر که با فلانی خرید و فروش نداشته باش، چون دوستم رو اذیت کرده