2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون من افسردگی دارم

135 بازدید | 15 پست

اول اینو بگم که من اصلا همچین آدمی نبودم یک دفعه این طوری شدم ، طلاق گرفتم بعد همه فامیل هامون شروع کردن راجبم چرت و پرت گفتن و اضافه وزنم رو مسخره کردن منم دیدم خیلی اذیتم با همه قطع ارتباط کردم و چسبیدم به زندگی خودم و سرکار رفتم باشگاه رفتم پیاده روی رفتم بعد از یه مدت دیدم واااااای چقدر حالم خوبه هیچ کس نیست اذیتم کنه اصلا با اعتماد به نفس شده بودم و حالم با خودم عاااالی بود. , الان دوباره ازدواج کردم و بچه دار شدم بازم خوشم نمیاد با هیچ کس در ارتباط باشم فقط با خانوادم در ارتباطم و بخوام جایی برم استرس میگیرم ولی خودم با خودم حالم عالی کلا از رفت و آمد خوشم نمیاد به نظرتون افسردگی گرفتم ؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو تازه داری زندگی میکنی متاسفانه تو جامعه ما هرکی خاله زنک و ولگرد نیست بهش میگن افسرده

مشاور هم رفتم گفت چون خودت با خودت حالت خوبه و این تنهایی انتخاب خودته نه افسرده نیستی

نه افسرده نیستی اتفاقا کار خوبی میکنن فامیل همه همینجورین من خالم میشینه پشت سرم با دختر خالش غیبتمو میکنن که اره اینجاش خوب نیستو پوستش سبزستو اینا  در صورتی که خودشون قیافهاشون ریدس 

خیر خیلی هم حالت عالیه اتفاقا آدم باید از آدمای بی درک و شعور اطرافش دوری کنه

فامیل های ما فقط دنبال حاشیه و حرف درآوردن هستن منم واقعا انقد سختی کشیدم تو زندگی کشش این حرفا رو ندارم

شوهرم همش میگه تو چرا با هیچ کس رفت و آمد نمیکنی

بهش بگو اینطوری راحت ترم 

آخ من شوهرم رفت و آمد دوست نداره اکثر فامیلش خارجن کسیو ندارن خونه فامیل ما هم نمیاد درحالی که من رفت و آمد دوست دارم