2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا اینکارو نکنید 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

نکنننیددد

ارزش نداره 

بمیری تا آخر میری جهنم دردات نه تنها  کم نمیشه بلکه زیاد میشه اونم تا ابددددددددددد

اگه اعتقاد نداری  حالا بگو یک درصد راست باشه چی 

میخوای چکار کنی اونوقت 

قهرمان و قوی بودن یا هرچی که اسمشو میذاری  به ایستادگی تو مواقع سخته وگرنه تو آسونی و پول که همه میتونن

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

همسایه ها میان از مرگ نجاتتون میدن ولی یه عمر با صورت سوخته و چهره از دست داده باید زندگی کنی 

اون موقع که هرموقع نگا خودت کنی دست و صورت و بدن سوخته اتو ببینی روزی هزاربار دلت واسه الانت تنگ میشه

واکنش اون چند نفر:

دقیقا.😂.اینطوری😐😐😶😶پا یه گوشه نشستیم نون ماستمونو میخوریم به ما چیکار داری.بلخشید اسی خندیدم‌ایشالاه مشکلت حل بشه برات صلوات فرستادم❤️

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�

صلوات فرستادم براتون 

مطمئن باش بعد از مرگتم راحت نیستی

کسی که از عکسای مردم اسکرین میگیره پخش میکنه انقدر عوضیه که خدا همه جا جوابشو میده هم این دنیا هم بعد مرگت

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

مطمئن باش بعد از مرگتم راحت نیستیکسی که از عکسای مردم اسکرین میگیره پخش میکنه انقدر عوضیه که خدا همه ...

چی شده؟ جریان چیه؟ من دیشب عکس جونیای مادر یکی از کاربرا رو دیدم گفتم خندش یجوریه همین. بعد یکی گفت من ندیدم عکسشو برا اون کاربری که ندیده بود میخواستم بفرستم که بعد سریع پاکش کنم که دیدم عکس اصلا نرفت. بعد الان دیدم حسابی شلوغ شده همه روم ریپ زدن.😐تاپیکش پاک شده وگرنه بهش میگفتم اون جوری که فک میکنه نیس. من مگه مرض دارم عکس مادر کسیو جایی پخش کنم. تو گوشیم نیس همون شب پاکش کردم. به خاطر اون کاربر هم اکسرین گرفته بودم و نمی خواستم اینجوری بشه که عکس تو تاپیک استارتر بمونه.

چی شده؟ جریان چیه؟ من دیشب عکس جونیای مادر یکی از کاربرا رو دیدم گفتم خندش یجوریه همین. بعد یکی گفت ...

شما در هیچ صورت نباید از عکس هیچکسی اسکرین بگیرید

اون کاربر اگه خودش دوست داشت و صلاح میدونست دوباره عکس مادرشونو میزاشتن

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....